Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy vesztes vagyok,mit tegyek?

Egy vesztes vagyok,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom ezt hogyan fogalmazzam meg,hogy ne legyen fura.

Kiskoromba nagyon sokat bántottak,fizikailag,verbálisan,non verbálisan. Egész általános iskolában,meg gimiben. Ez ellen próbaltam mindig tenni,elkezdtem edzeni,az volt a tervem,hogy kigyúrom magam,megtanuljak jól verekedni és,laza legyek,legyem barátnőm stb...szóval úgymond "menő" legyek.

De akárhogy próbálkozok nem megy.

Küzdősportoltam is,kondiba jártam,próbáltam mindig adni magamra és normális lenni,de egyszerűen semmi. A törekvésemnek semmi látszata nincsen.

Oké,felbírtam magam tömegelni,valamennyire az alapokat elsajátítottam,de semmit nem érek vele.

Küzdelemben mindig alul maradok(félre ne értsétek,nem utcán szoktam verekedni,kesztyűzgettem mindig a barátaimmal meg edzésen),próbálok társaságba vicces és jó fej lenni,de nem megy,le szarnak,senki nem foglalkozik velem.Mással bezzeg igen. A lányok téma nálam meg..az már reménytelen,senkinek nem kellek,de bezzeg más ugyanazt a lányt feltudja szedni.

Egy haszontalan sz@rnak érzem magam.

Mit tegyek,ezt hogyan fogadjam el? Mindenki más jobb nálam,pedig nem értem ők mi olyat tettek,amit én nem.Én miért nem lehetek olyan? Miért érdemeltem ki ezt? Elegem van, hogy így kell élnem.

A beszólogatós kommentek hanyagoljanak most,magam alatt vagyok így is.

2022. dec. 23. 01:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
mondd már meg mekkora vagy
2022. dec. 24. 01:15
 22/22 A kérdező kommentje:
180-181 cm,nem tudom miért fontos ez.
2022. dec. 24. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!