Hogy lendültök túl azon a rossz érzésen, hogy egyedül mentek programokra, és bármi történik, jó vagy rossz dolog, nincs kivel megosztani, visszaidézni?
Figyelt kérdés
Én így élek többnyire. Szeretnék szoros, viszonylag szoros kapcsolatokat az életembe, akikkel lehet programot csinálni.2022. dec. 21. 22:18
1/8 anonim válasza:
Nehezen, bár nem mondanám, hogy egyáltalán nincs ilyen, csak azt, hogy nem mindig van. Hány éves vagy? Nem lehetséges barátságot kialakítanod?
2/8 anonim válasza:
Engem nem ez zavar legjobban a magányban, ezt a részét jól viselem.
3/8 anonim válasza:
Már nem megyek egyedül programokra. Próbáltam elhitetni magammal, hogy semmi gond ezzel, de nem ment.
4/8 A kérdező kommentje:
3-as, mit próbáltál elhitetni magaddal, hogy mivel nincs semmi gond, az egyedül programozással, vagy azzal, hogy inkább egyedül se csinálsz programot?
2022. dec. 21. 22:46
5/8 anonim válasza:
Nekem mikor ilyen időszakom volt, mindig a munkatársaimnak mondtam el a dolgaimat. Igaz, a munkatársaimnak attól függetlenül is mondok el dolgokat, hogy épp vannak-e összejárós, programozós barátaim vagy sem.
Amúgy munkatársból is lehet barát, ehhez a beszélgetés az első lépés.
6/8 anonim válasza:
Az egyedül programozást, hogy nincs vele semmi gond, miközben körülöttem mindenki más jókat beszélget a barátaival és együtt nevetnek.
7/8 A kérdező kommentje:
Az egyedül programozással igazából nekem az a bajom, amit írtam. Hallottam már olyanról, hogy valaki azért megy egyedül programokra, mert így szereti, nem kell neki senki, nem hiányzik neki az élményt megosztani stb., mint nekem. Szóval alapból az egyedül járni-val nincs baj, ha valaki pont így szereti.
2022. dec. 21. 23:17
8/8 anonim válasza:
Sosem éreztem hiányát, mert az élmények azok velem maradnak. Rengeteg helyen voltam már egyedül és ugyanúgy szép emlékek ezek. Közben folyamatosan gyűjtöm az új élményeket, szóval nem unatkozok most sem. Sosem voltam olyan típus, aki másokra várt, ha el akart menni valahova. Bárhova elmentem egyedül és mindig jól éreztem magam. Látom, hogy ez sokaknak probléma, mert inkább otthon maradnak, ha nincs kivel menni. Szerintem ez butaság, mert egyedül is ugyanolyan jó pl egy színház, utazás vagy koncert. De ők inkább lemaradnak az egészről és otthon gubbasztanak. Szerintem nem én járok rosszabbul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!