Mi az oka , ha 23 éves vagyok, egyedül járok discoba , és egy férfi senki nem jön oda soha, senki ? Nem köt belém sem, sőt inkább arrébb állnak.
Figyelt kérdés
Egyedül néha utcán, buszon szólnak be.
De bárhová lemegyek egyedül is hozzám sem szól senki.
Más is járt így ?:)
Vidéki városban lakom.
23/ Nő
2022. okt. 29. 02:04
1/13 anonim válasza:
Vagy csúnyácska vagy.
Vagy félelmetes.
Vagy fiatalabbak nálad a srácok a diszkóban.
Kb ezek jutottak eszembe.
2/13 anonim válasza:
Helyileg merre élsz ha nem titok?
3/13 anonim válasza:
Én leszólítanálak már ennyi alapján amit írtál most magadról :P
4/13 anonim válasza:
3: Ennyi infó alapján, hogy 23L ? Te sem vagy valami válogatós XD
5/13 anonim válasza:
Nem szemkontaktólsz. Kell valami jel nekik is. 25L
6/13 anonim válasza:
Csatlakozom a 3-as válaszolóhoz. :)
7/13 anonim válasza:
Ha nem valami olyan helyre mész, ahol 20 ember van összesen és nem 8-ra mész, hanem 1-2 körül, akkor szinte garantált, hogy nagyon hamar oda menjen valaki hozzád. Legalábbis Pesten ez így szokott menni.
8/13 anonim válasza:
Miért nem mész te oda hozzájuk?
Magamból kiindulva, korábban hozzám sem jöttek oda, elvileg azért, mert mindig azt hitték, hogy van barátom. Sok önbizalmat tud adni egy-egy ilyen kaland, attól függetlenül, hogy te mentél oda, vagy a srác hozzád. Egy idő után már nem is lesz lényeges, az idő megszépíti az emlékeket. (már ha lesznek :)) )
9/13 A kérdező kommentje:
Hát olyan éjfél körül szoktam oda érni, és nem tudom, arrébb álltak többen is.
Biztos mert nagyobb darab Nő vagyok.
2022. okt. 29. 15:13
10/13 anonim válasza:
"Biztos mert nagyobb darab Nő vagyok." Na, a végére kiderül a lényeg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!