Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az nagyon gáz ha egyedül...

Az nagyon gáz ha egyedül megyek el discoba? 16/l

Figyelt kérdés
Sajnos nem nagyon tudok összebarátkozni az emberekkel, és gyakorlatilag senkim sincs emiatt nagyon magányos vagyok, de ettől függetlenül nem akarok összeomlani teljesen és jól akarom érezni magam. Ezért el szoktam magamat vinni néha "randizni", ilyenkor egyedül beülök egy moziba és megnézek egy filmet meg utána elmegyek a mekibe, vagy volt már olyan, hogy egyedül elmentem egy egész napra a füvészkertbe. Viszont szórakozóhelyen még soha nem voltam. Igazából csak azért mennék el, hogy jól érezzem magam, hallgassam a zenét, meg igyak.

2019. márc. 24. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szociális szempontból: nem, tök király. Hajrá. Én anno így szereztem a baráti köröm és ott találkoztam az exemmel is.

Biztonságosság: kérdés milyen a közeg. Jobban kell figyelned az italodra nehogy belerakjanak valamit, meg arra ki mit akar tőled, hova követ, hogy mész haza stb.

2019. márc. 24. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

16 évves lányként jó lenne, ha egy barátnőd veled menne. Vagy legalább az unokatesód. Persze ezt csak aggódásból mondom.

Az italodat sose tedd le és hagy őrizetlenül. Ne rúgj be ha egyedül mész.

2019. márc. 24. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, de ha már ott vagy, próbálj ismerkedni. Annak semmi értelme, hogy zenét hallgatsz, iszol és közben nézed, ahogy mások buliznak.
2019. márc. 25. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!