Utaztál már idegen, teljesen ismeretlen helyre, úgy, hogy azokat sem ismerted igazán, akikkel utaztál, hogy érezted magad, megismételnéd?
Köszi.
Csak németül kommunikáltam kint. Nagyon alapszintű német tudással mentem ki.
Ja és akkor már két másik idegen nyelvet beszéltem elég jó szinten.
Egy évvel később papírom is lett róla. Persze abban az évben a suliban tanultam németet, de ennyi.
Bennem van félelem korábbi rossz élmény miatt, akkor teljesen azt éreztem, hogy nem akarják, hogy a társaság része legyek, pedig csaladtagokkal voltam. Most ettől a kirekesztetségtől tartok, hogy ott leszek, de ha nem vagyok szimpatikus, nincs lehetőség arra, hogy haza menjek.
Keveset is beszélek, az is lehet, hogy kellemetlen másoknak. Rossz ez az érzés, mert szeretnék felszabadultan elmenni utazni, csak a mindennapok során is annyiszor azt érzékeltették velem, hogy ne legyek ott, hogy nem tudom ezt, hogy űzzem ki magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!