Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Utaztál már idegen, teljesen...

Utaztál már idegen, teljesen ismeretlen helyre, úgy, hogy azokat sem ismerted igazán, akikkel utaztál, hogy érezted magad, megismételnéd?

Figyelt kérdés

2022. dec. 19. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Nálam ez mindennapos ha jó az idő. Motorra pattanok, hátizsák, sátor és ismeretlen helyekre indulok. Múltkor random trip Riminibe olaszba. Ilyenkor van bennem kis félelem de vigyorogva folytatom imádom az egészet.
2022. dec. 19. 09:57
 2/8 Metionin ***** válasza:
Persze, sokszor. Simán megismételem bármikor.
2022. dec. 19. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen amikor be kelltt vonulnom katonasághoz 2002-be
2022. dec. 19. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen. 17-18 éves voltam, egyedül utaztam 10-12 órát vonattal Németországba, majd ott eltöltöttem 1-2 hetet idegenekkel. Király volt, megtanultam németül.
2022. dec. 19. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:
2 het alatt megtanultal nemeltul az igen
2022. dec. 19. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Köszi.

Csak németül kommunikáltam kint. Nagyon alapszintű német tudással mentem ki.

Ja és akkor már két másik idegen nyelvet beszéltem elég jó szinten.

Egy évvel később papírom is lett róla. Persze abban az évben a suliban tanultam németet, de ennyi.

2022. dec. 19. 11:52
 7/8 A kérdező kommentje:

Bennem van félelem korábbi rossz élmény miatt, akkor teljesen azt éreztem, hogy nem akarják, hogy a társaság része legyek, pedig csaladtagokkal voltam. Most ettől a kirekesztetségtől tartok, hogy ott leszek, de ha nem vagyok szimpatikus, nincs lehetőség arra, hogy haza menjek.

Keveset is beszélek, az is lehet, hogy kellemetlen másoknak. Rossz ez az érzés, mert szeretnék felszabadultan elmenni utazni, csak a mindennapok során is annyiszor azt érzékeltették velem, hogy ne legyek ott, hogy nem tudom ezt, hogy űzzem ki magamból.

2022. dec. 19. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Én elmentem Olaszországba egy hétre egymagam. Úgy hogy előtte még sosem voltam külföldön. Gyenge angol nyelvtudással és egy kézipoggyásszal.
2023. febr. 22. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!