Van olyan ismeretlen ember az életedben, akit valamilyen jócselekedete által sose fogsz elfelejteni?
"szent meggyőződésem volt, hogy olyan ronda vagyok, hogyha lemennék a bányába, akkor feljönne a szén."
Ez aranyos volt.
Hirtelen nem emélkszem egyébként ilyenre, de biztos volt már ami nagyon jól esett pedig idegen volt a másik.
Sok van. Most három jutott kapásból eszembe.
Meghúztam véletlenül egy autót, hagytam cetlit, beszéltem a tulajjal aki azt mondta felejtsem el az egészet.
Miután majdnem megerőszakoltak, a nőgyógyászat ügyeleten szartak rám, keservesen sírvafakadtam a kórház udvarán. Odajött egy ismeretlen nő és percekig csak ölelt és hagyta hogy sírjak.
A szomszéd rámterített egy kabátot, mikor látta, hogy esőben ások.
Vannak Emberek.
Ebből 1 volt magyarországi.
Több is volt, kb mind itt Magyarországon ;) :
- metró ellenőr mikor zokogva telefonál a kerestem Pesten a kijáratot és készen voltam az állásinterjúról, nagyon ki voltam. Kerestem a tákámban veszettül a rohadt bérletet de kivoltam persze nem talaltam mert siettem: ideszólt ahogy ezt végignézte es mondta hogy menjek, a kezével legyintve közben. Nagyon jól esett a gesztus, emberség.
- külföldről házak K öltözve, sok évvel ezelőtt, reptérről hajnalban be a városba a vonatra, akkora bőrön fel mint én, tinikent mèg kb: az alkoholista bácsi segített a kb az annyi súlyt nyomó bőröndöt felemelni a vonatra, mint én voltam.. 😅
- BKV: épp sírtam reggel munkába menet mert vmelyik nyájas a házban felidegesítette és késésben is voltam. Egy kedves hölgy szó nélkül, kedvesen egy zsepit nyújtott ide.
- Tesco biztonsági őr: totál szét voltam szórva agyilag, bent hagytam a táskám az öltözőbe… a bizti ír utánam hozta kesobb, hogy azért jobban vigyázzak. Teljes sokkban voltam h lehettem ilyen hlye.
Biztos van még több is, hogy őszinte legyek. Talán valakinek már én is egyike lehetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!