Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van olyan ismeretlen ember az...

Van olyan ismeretlen ember az életedben, akit valamilyen jócselekedete által sose fogsz elfelejteni?

Figyelt kérdés
Tini koromban szent meggyőződésem volt, hogy olyan ronda vagyok, hogyha lemennék a bányába, akkor feljönne a szén. Aztán egy szép napon teljesen váratlanul rám mosolygott egy tőlem idősebb nagyon helyes fiú és ezért örökre hálás leszek neki, mert fogalma sem volt róla, de a lehető legjobbkor “vett észre” és ugyan sose fogja megtudni, hogy az az egyetlen mosoly milyen sokat jelentett nekem, de örökké hálás leszek neki érte.

2022. dec. 2. 01:10
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

"szent meggyőződésem volt, hogy olyan ronda vagyok, hogyha lemennék a bányába, akkor feljönne a szén."

Ez aranyos volt.

Hirtelen nem emélkszem egyébként ilyenre, de biztos volt már ami nagyon jól esett pedig idegen volt a másik.

2022. dec. 2. 01:19
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Van, nem is egy.
2022. dec. 2. 04:30
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
1* hazagyalogoltam egy faluból a 15 km.-re lévő városba, és felvett az utolsó 4 km.-en egy valaki az autójába, aki elvitt a városig. Jókor jött, mert már nehezen bírtam a gyaloglást.
2022. dec. 2. 06:17
 4/10 anonim ***** válasza:
45%

Sok van. Most három jutott kapásból eszembe.

Meghúztam véletlenül egy autót, hagytam cetlit, beszéltem a tulajjal aki azt mondta felejtsem el az egészet.

Miután majdnem megerőszakoltak, a nőgyógyászat ügyeleten szartak rám, keservesen sírvafakadtam a kórház udvarán. Odajött egy ismeretlen nő és percekig csak ölelt és hagyta hogy sírjak.

A szomszéd rámterített egy kabátot, mikor látta, hogy esőben ások.

Vannak Emberek.

Ebből 1 volt magyarországi.

2022. dec. 3. 00:05
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 A nőgyógyászaton a nő? Az ügyeleti ellátás színvonalából következtetek csak.
2022. dec. 3. 00:10
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Az ügyeleten kb.kiröhögtek, meg sem vizsgáltak. Késő este volt. A nő (egy angyal, legalábbis olyan volt..) egy civil volt, nem orvos. Semmit sem kérdezett, csak addig ölelt amig kicsit lenyugodtam.
2022. dec. 3. 00:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Valóban egy angyal volt. Ez történt Magyarországon?
2022. dec. 3. 00:19
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Több is volt, kb mind itt Magyarországon ;) :

- metró ellenőr mikor zokogva telefonál a kerestem Pesten a kijáratot és készen voltam az állásinterjúról, nagyon ki voltam. Kerestem a tákámban veszettül a rohadt bérletet de kivoltam persze nem talaltam mert siettem: ideszólt ahogy ezt végignézte es mondta hogy menjek, a kezével legyintve közben. Nagyon jól esett a gesztus, emberség.

- külföldről házak K öltözve, sok évvel ezelőtt, reptérről hajnalban be a városba a vonatra, akkora bőrön fel mint én, tinikent mèg kb: az alkoholista bácsi segített a kb az annyi súlyt nyomó bőröndöt felemelni a vonatra, mint én voltam.. 😅

- BKV: épp sírtam reggel munkába menet mert vmelyik nyájas a házban felidegesítette és késésben is voltam. Egy kedves hölgy szó nélkül, kedvesen egy zsepit nyújtott ide.

- Tesco biztonsági őr: totál szét voltam szórva agyilag, bent hagytam a táskám az öltözőbe… a bizti ír utánam hozta kesobb, hogy azért jobban vigyázzak. Teljes sokkban voltam h lehettem ilyen hlye.

Biztos van még több is, hogy őszinte legyek. Talán valakinek már én is egyike lehetek. :)

2022. dec. 5. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
*késésben voltam az állásinterjúról,
2022. dec. 5. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
*bocs az elgépelésekért
2022. dec. 5. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!