Megérdemelték a pofont?
Ha nem sikerülne megnyitni pár ember megpróbált átmenni az úton, majd egy kocsis miután majdnem kinyirta a kutyát kiszállt, és kiütött 2 embert.
Tudom mizantróp vagyok, de szerintem igen.
Az ön és közveszélyes ostoba csürhét csak így lehet nevelni.
Ès a sofőr az mi? Nem támadtak rá, ráadásul a másikat kilökte egy másik kocsi elé. Majdnem megölte. Azon csodálkozom nem állt meg senki leállítani a bármot. Ahogy ezt ilyenkor szokás.
Aki ennyire nem bír uralkodni magán az ne üljön kocsiba. Az úton tele vannak szabálytalankodók, ha mindenki így kezelné a feszültségeit állandó lenne a tömegverekedés.
Ráadásul a gyalogosoknak nem kell tudniuk semmit a közlekedési szabályokról, a vezetőknek ezt mindig észben kellene tartani
(Van jogsim sokat vezeték úgy mondom)
"Aki ennyire nem bír uralkodni magán az ne üljön kocsiba. "
A kocsis életét veszélyeztette, ha kisodródott volna a retardált kutyás miatt akkor meg is hallhatott volna. Ha meg elüti gazdasági kár. Minimum hogy fel kell pofozni az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!