Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megérdemelték a pofont?

Megérdemelték a pofont?

Figyelt kérdés

Ha nem sikerülne megnyitni pár ember megpróbált átmenni az úton, majd egy kocsis miután majdnem kinyirta a kutyát kiszállt, és kiütött 2 embert.

[link]

2022. dec. 16. 12:21
A kérdező szavazást indított:
Megérdemeltèk
Nem èrdemeltèk meg
21 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%

Tudom mizantróp vagyok, de szerintem igen.

Az ön és közveszélyes ostoba csürhét csak így lehet nevelni.

2022. dec. 16. 12:23
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Megérdemelték. Pontosan az ilyen marhák miatt nem vagyok hajlandó vezetni. A sofőrnek egy hajszálon múlott, hogy tönkremenjen az élete (én legalábbis képtelen lennék végignézni ahogy egy kutyát elütnek és súlyos sérüléseket szenved, talán meg is hal) és részben magát is hibáztassa. Ha még fel is jelentik, akkor esélyes hogy őt hozták volna ki bűnösnek ami megint sz*pás. Arról nem is beszélve, hogy szerencsétlen kutyának mit kellett volba átélnie a baromarc gazdái miatt. Teljesen megértem, hogy ideges lett a sofőr, bár én inkább rendőrt hívtam volna... És mielőtt azzal jöttök hogy jaj mégegy kutya mániás, ha kisgyerek lett volna akkor is ugyanez lenne a véleményem.
2022. dec. 16. 12:42
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Igen. És tudod, miért? Mert egy ilyen hibbant még egy nem túl forgalmas autópályán is megcsinálná ugyanezt.
2022. dec. 16. 12:44
 4/16 A kérdező kommentje:

Ès a sofőr az mi? Nem támadtak rá, ráadásul a másikat kilökte egy másik kocsi elé. Majdnem megölte. Azon csodálkozom nem állt meg senki leállítani a bármot. Ahogy ezt ilyenkor szokás.

Aki ennyire nem bír uralkodni magán az ne üljön kocsiba. Az úton tele vannak szabálytalankodók, ha mindenki így kezelné a feszültségeit állandó lenne a tömegverekedés.

Ráadásul a gyalogosoknak nem kell tudniuk semmit a közlekedési szabályokról, a vezetőknek ezt mindig észben kellene tartani

(Van jogsim sokat vezeték úgy mondom)

2022. dec. 16. 13:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A gyalogosoknak is ismerniük kell a KRESZ (rájuk vonatkozó) szabályait.
2022. dec. 16. 13:15
 6/16 A kérdező kommentje:
Ez így nem igaz. Ha elcsapod a gyalogost nem fogja a bíróság nézni vajon szabájtalan volt-e, nem fog számítani
2022. dec. 16. 13:18
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Simán! Ilyen úton nem sétálunk csak úgy át, szabadon engedett kutyával meg pláne. A másik meg beszólt neki, az is megérdemelte.
2022. dec. 16. 13:21
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

"Aki ennyire nem bír uralkodni magán az ne üljön kocsiba. "

A kocsis életét veszélyeztette, ha kisodródott volna a retardált kutyás miatt akkor meg is hallhatott volna. Ha meg elüti gazdasági kár. Minimum hogy fel kell pofozni az ilyet.

2022. dec. 16. 14:26
 9/16 A kérdező kommentje:
Tehát az oké, ha valakinek épp az útjában vagy jól felpofoz mi?
2022. dec. 16. 14:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám azt, hogy megérdemelték, mert az erőszakkal büntetés szerintem nem vezet eredményre, és egyébként is, társadalmilag, már túlnőttünk azon, hogy erőszakkal büntessünk. Viszont(!) egy jó kis pénzbírságot kiszabtam volna rájuk, ami jogos is lenne, hiszen egyrészt a jaywalking illegális, ha a közelben van gyalogátkelő hely (márpedig nem hiszem, hogy a világ végi utolsó kis faluban, amiben 1 zebra van össz, lenne ekkora a forgalom). Másrészt több életet is veszélyeztettek, a kutyáét és a sofőrét. Zárójeled megjegyzés, ők konkrétan arra apelláltak, hogy a forgalom majd megáll miattuk, ugyanis láthatták, mennyire forgalmas az út, és tök kényelmes tempóban sétáltak át. Ahhoz nem kell ismerni a kreszt, hogy az ember ne csináljon ilyet, úgy f*szság az egész, ahogy van.
2022. dec. 16. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!