Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elhivtak buliba, de en nem...

Elhivtak buliba, de en nem vagyok az a tipus mit tennetek?

Figyelt kérdés
Jovohet hetvegere hivtak el egy nagyobb buliba, nem tudom mit tegyek en sosem voltam meg es nem is hiszem, hogy jol ereznem ott magam. Viszont nem nagyon vannak barataim csak az az egy szemely aki elhivott es szeretnek tobbet tarsasagban lenni, hogy ismerkedjek stb de egyszeruen nem hiszem hogy en kepes lennek tancolni meg nemtudom enekelgetni stb reszegen, az valahogy nem en vagyok, de ha meg azt mondom, hogy nem megyek, akkor meg soha tobbet nem hivnak sehova.
2022. dec. 10. 13:25
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
na elmentél végül?
2022. dec. 23. 13:51
 12/15 A kérdező kommentje:
En ugy dontottem, hogy elmegyek, de vegul az elet ugy hozta, hogy akivel mentem volna ő lemondta, ugyhogy mindegy, orultem is meg nem is.
2022. dec. 23. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igyál meg előtte 1-2 alkoholos italt, attól feloldódsz és könnyebben megy az ismerkedés is. (Én is ezt szoktam)
2023. jan. 7. 00:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Azota mar voltam masik buliban. Eletem legjobb elmenye volt. Nem bantam meg, megyek maskor is.
2023. jan. 8. 17:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Naugye:D Tök jó:)
2023. jan. 8. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!