Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elhivtak buliba, de en nem...

Elhivtak buliba, de en nem vagyok az a tipus mit tennetek?

Figyelt kérdés
Jovohet hetvegere hivtak el egy nagyobb buliba, nem tudom mit tegyek en sosem voltam meg es nem is hiszem, hogy jol ereznem ott magam. Viszont nem nagyon vannak barataim csak az az egy szemely aki elhivott es szeretnek tobbet tarsasagban lenni, hogy ismerkedjek stb de egyszeruen nem hiszem hogy en kepes lennek tancolni meg nemtudom enekelgetni stb reszegen, az valahogy nem en vagyok, de ha meg azt mondom, hogy nem megyek, akkor meg soha tobbet nem hivnak sehova.
2022. dec. 10. 13:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Menj el, max korán eljössz. Amíg nem vagy ott, honnan tudod, hogy nem jó?
2022. dec. 10. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

És miért baj, ha soha többé nem hívnak, ha amúgy sem akarsz menni?

Egyébként a puding próbája az evés, ha soha nem voltál buliban, akkor csak tippelgetsz látatlanban. Lehet, hogy baromi jól éreznéd magad, lehet, hogy nem, akkor legfeljebb eljössz.

2022. dec. 10. 13:30
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

"Viszont nem nagyon vannak barataim..."

Hát így nem is lesznek.

Erőltesd meg magad és menj! Aztán ha nem jön be, hazamész.

2022. dec. 10. 13:33
 4/15 anonim ***** válasza:
17%
Nyugodtan menj el, de ha nő vagy akkor készülj hogy meg akarnak dugni!
2022. dec. 10. 13:36
 5/15 anonim ***** válasza:
30%
Igyál, az oldja a feszültséget. Félénk introvertáltból aki csak a sarokban áll, és idegesen nézelődik pár perc alatt magabiztos extrovertált leszel, aki becsatlakozik a beszélgetésekbe, és képes élvezni az estét. De persze ne ess túlzásba, nem kell úgy istenigazából berugni, hogy azt se tudd, hol vagy. Elég ha csak "mosolygósra" iszod magad, de legyen önkontrollod.
2022. dec. 10. 13:43
 6/15 anonim ***** válasza:
23%
ha nem vágysz ilyen helyre, valószínűleg úgyse éreznéd jól magad, én a helyedben nem mennék, de kinek mi
2022. dec. 10. 14:07
 7/15 anonim ***** válasza:

1. Milyen buli? házibuli vagy szórakozóhely?

2. Honnan tudod, hogy nem va yilyen, ha még sosem voltál?:D

Az írásod alapján az jön le, hogy félsz az ismeretlentől.

De az 1. pontban feltett kérdésem abszolút fontos, mer tpl eg yházibuliban bőven nem az van amit írtál:D Fogsz egy pohár bármit és leülsz egy asztalhoz ahol másik is vannak. Vagy a fotelbe ott, ahol mások is vannak. És figyelsz. A többit majd a többiek megoldják:D Od afognak jönni, lehupannak melléd és megszólítanak és beszélgetni fogtok. Vagy megfogják a kezed és mondják, hogy "gyere táncolnI". Az kellemetlen szitu, én se szeretek táncolni, de valójában nem is várja el sneki. Legyél ott és lépegess, toporogj, kb ennyi:D A poharad persze a kezedbe van, ezért senki nem si várja el, hogy túlzottan pattogj, nehogy kiömöljön:D 3 perc után újratöltésre hivatkozva elsétálsz és fél óráig a környékére sem mész a szobának, leülsz egy másik társaság mellé:D És kezdődik az egész elölről.

A szórakozóhely más tészta, de ott meg elég sokáig "bemelegítés" törétnik egy kocsmában vagy akár lakásban egyszerűen mert a szórakozóhelyeken nagoyn drága az alkohol. Ilyenkor egyszerű iszogatás+beszélgetés történik, szóval semm olyan amiben ne tudnál részt venni.

Maga a szórakozóhely gagyi, ordít a zene, sötét van. Táncolni kell és mindenki részeg. De ha nem is részeg, úgyis ordít a zene, szóval tökmindegy, nem tudsz beszélgetni. Veszel egy sört, letámasztod magad a sarokba, alkalmazod a házibuli táncos részénél leírtakat, aztán fél-1 óra múlva lelépsz, lehetőleg 1 vagy 2 embertől elbúcsúzva. Fontos, hogy búcsúzz el, mert különben jön a "hova tüntél?" duma másnap. ha elbucsuzol, mondhatod, hogy "a Pityutól meg a Lilitől elköszöntem, titeket nem találtalak hirtelen" és annyi.

Introvert party lv 99:D De én így toltam végig a bulis éveket és teljesen bejött:D Nyilván kell valamennyi alkalmazkodás és türelem hozzá, de kb az a lényeg, hgoy mindent visszavezess az "iszogatunk és dumálunk" szintre:D

2022. dec. 10. 16:15
 8/15 anonim ***** válasza:
10%
Csak az alkoholista söpredék jár ilyen helyre, ha te is züllött alkesz akarsz lenni akkor hajrá, ellenkező esetben én vissza se írnék.
2022. dec. 11. 01:17
 9/15 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy időben szólj, hogy nem mész és igenis vállald fel, hogy nem akarsz menni. Én bulizós voltam fiatalon, volt pár haverom, akiket hívtam és ők nem akartak jönni, de vagy aznap mondták, hogy nem mennek, vagy még aznap se, csak nem jelentek meg. Meg ilyeneket mondtak, hogy "még nem tudom, mit csinálok akkor" b+, én hívtalak előbb, vagy intézd úgy, hogy ne legyen más programod, vagy mondd meg egyenesen, hogy nem jössz. Meg "még messze van" ezt így egy héttel az esemény előtt :D Annyira jó lett volna, ha elmondták volna, hogy figyu én nem szeretek bulizni, nem megyek. Nem olyan nehéz ezt a mondatot kimondani.
2022. dec. 11. 08:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Csak az alkoholista söpredék jár ilyen helyre" - mármint a barátaihoz?:D

Világi gyökér....

2022. dec. 12. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!