Elhivtak buliba, de en nem vagyok az a tipus mit tennetek?
És miért baj, ha soha többé nem hívnak, ha amúgy sem akarsz menni?
Egyébként a puding próbája az evés, ha soha nem voltál buliban, akkor csak tippelgetsz látatlanban. Lehet, hogy baromi jól éreznéd magad, lehet, hogy nem, akkor legfeljebb eljössz.
"Viszont nem nagyon vannak barataim..."
Hát így nem is lesznek.
Erőltesd meg magad és menj! Aztán ha nem jön be, hazamész.
1. Milyen buli? házibuli vagy szórakozóhely?
2. Honnan tudod, hogy nem va yilyen, ha még sosem voltál?:D
Az írásod alapján az jön le, hogy félsz az ismeretlentől.
De az 1. pontban feltett kérdésem abszolút fontos, mer tpl eg yházibuliban bőven nem az van amit írtál:D Fogsz egy pohár bármit és leülsz egy asztalhoz ahol másik is vannak. Vagy a fotelbe ott, ahol mások is vannak. És figyelsz. A többit majd a többiek megoldják:D Od afognak jönni, lehupannak melléd és megszólítanak és beszélgetni fogtok. Vagy megfogják a kezed és mondják, hogy "gyere táncolnI". Az kellemetlen szitu, én se szeretek táncolni, de valójában nem is várja el sneki. Legyél ott és lépegess, toporogj, kb ennyi:D A poharad persze a kezedbe van, ezért senki nem si várja el, hogy túlzottan pattogj, nehogy kiömöljön:D 3 perc után újratöltésre hivatkozva elsétálsz és fél óráig a környékére sem mész a szobának, leülsz egy másik társaság mellé:D És kezdődik az egész elölről.
A szórakozóhely más tészta, de ott meg elég sokáig "bemelegítés" törétnik egy kocsmában vagy akár lakásban egyszerűen mert a szórakozóhelyeken nagoyn drága az alkohol. Ilyenkor egyszerű iszogatás+beszélgetés történik, szóval semm olyan amiben ne tudnál részt venni.
Maga a szórakozóhely gagyi, ordít a zene, sötét van. Táncolni kell és mindenki részeg. De ha nem is részeg, úgyis ordít a zene, szóval tökmindegy, nem tudsz beszélgetni. Veszel egy sört, letámasztod magad a sarokba, alkalmazod a házibuli táncos részénél leírtakat, aztán fél-1 óra múlva lelépsz, lehetőleg 1 vagy 2 embertől elbúcsúzva. Fontos, hogy búcsúzz el, mert különben jön a "hova tüntél?" duma másnap. ha elbucsuzol, mondhatod, hogy "a Pityutól meg a Lilitől elköszöntem, titeket nem találtalak hirtelen" és annyi.
Introvert party lv 99:D De én így toltam végig a bulis éveket és teljesen bejött:D Nyilván kell valamennyi alkalmazkodás és türelem hozzá, de kb az a lényeg, hgoy mindent visszavezess az "iszogatunk és dumálunk" szintre:D
"Csak az alkoholista söpredék jár ilyen helyre" - mármint a barátaihoz?:D
Világi gyökér....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!