Hogy lehet megtanulni kezelni, hogy nem feltétlen tetszünk annak, aki nekünk tetszik?
gyerekkorodba se kaptal meg minden jatekot, na ez ugyanilyen, csak a felnott verzio..:D
te se tehetsz rola ha nem jon be valaki.. na most ez ugyanilyen erzes visszafele is
de még az se biztos hogy nem tetszel neki.. nekem mar egy csomo olyan emberrol derult ki hogy bejovok nekik akikrol soha meg se gondoltam volna.. sot, en inkabb ugy ereztem hogy valami bajuk van velem..
Ne epekedj ne gondolj rá.
Intuitivan állj hozzá, ha lattod akkor kezdeményez ha a helyzet engedi.
De mikor nem vagy a közelében, ne is gondolj rá, mert akkor a szerelmed ideája tart fogságban.
Ezt tapasztalatból írom, meg amit itt olvastam hasonló kérdésnél.
Elöljáróban annyit, hogy felszínesen ismerjük egymást, nincs viszonyításom, hogy másokkal hogy viselkedik vagy milyen mértékben hangulatember.
A találkozásunk legelején úgy éreztem, hogy szimpatikus vagyok neki. Volt egy kis interakció kettőnk között és a tekinteteink is találkoztak stb. Viszont aztán olyan lett, mintha elvágták volna az egészet, ugyanis ha valaki megtetszik, akkor könnyen zavarba jövök. Történt, hogy rajtam felejtette a tekintetét és ezt észrevettem, rövid ideig tartottuk a szemkontaktust, de utána zavaromban elnéztem és nem mertem visszanézni rá. Utána teljesen megváltozott a viselkedése, közömbös lett.
Felmerült bennem, hogy kezdetben vagy félreértettem a viselkedését és egyáltalán nem talált szimpatikusnak, csak átnézett rajtam a belenevelt kedvesség által vagy a nézése egy teszt volt, hogy hogyan viszonyulok hozzá. Amikor ez történt, akkor meggyőződésem volt, hogy kölcsönös a szimpátia, viszont így néhány nap elteltével (és egy kis gondolkodás után) kétségeim vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!