Leszoktatok lépni bulikról ha hamar megunjátok?
Figyelt kérdés
Már ha könnyen haza lehet jutni persze, részeg emberekkel konzultálni iszonyú fárasztó még részegen is. Én rendszerint 4-5 óra elteltével szívem szerint elhajtottam volna a lakásból a brigádot, vagy haza mentem volna. Megzabálnak mindent meg jórészt a baj van velük, ahogy megfigyeltem valakik mindig összevesznek aztán megy a sírás miegymás. Elég volt az ital beülök egy taxiba vagy valami aztán irány haza aludni vagy kockulni.2022. nov. 27. 17:19
2/9 anonim válasza:
Le, és pár hasonló élmény után be is fejeztem az összes fajta bulit, inkább kisebb csoportokban találkozom kulturáltabb körülmények között azokkal akikkel szeretnék beszélgetni, vagy valami más programot szervezünk aminek nem az ivás a fő témája
3/9 anonim válasza:
Azóta nem tartok bulit mióta az egyik hülyegyerek megtalálta apám légpuskáját és azzal hadonászott.
Az adott bulin a láncfűrész is előkerült, az emeletről kidobtak az ablakon egy biciklit és egy padot is belevágtak a tábortűzbe.
4/9 A kérdező kommentje:
Jah, hát én sem rajongok már érte, csak a hülyeség ment miután az ital beütött. 22 évesen kb kiöregedtem belőle fejben, holott 17-18 éves korom elejéig tartott ez a vonal.
2022. nov. 27. 17:37
5/9 anonim válasza:
Kiválasztok egy jobb csajt és átviszem egy bárba. Ha jól alakul nálam fejezzük be.
6/9 A kérdező kommentje:
A közös ivásokat élveztem a barátommal, viszont mikor elhozta az unokatestvérét az nem volt jó, egy sunyi agresszor volt, azzal szórakozott mindig hogy tarkón vágta a másikat.
2022. nov. 27. 17:55
7/9 anonim válasza:
Egy ocska szilveszteri bulin annak idejen beultunk a masik szobaba es megettuk az oda keszitett szendvicseket. Legalabb ertelme is volt. ;-)
8/9 anonim válasza:
Megunni nehéz. Jó bogyó bennem, azt nincs unalom. Dobalom reggelig lassan kosaras leszek
9/9 A kérdező kommentje:
Ah, én nem ekizek vagy használok hasonlót mert szívproblémáim vannak aztán nem bírnám.
2022. nov. 27. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!