Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha vártok valakire, és nincs...

Ha vártok valakire, és nincs a közelben pad, akkor leszoktatok ülni a földre?

Figyelt kérdés
Lelehet? Vagy teljesen hülyének fognak nézni? Mert nemszeretnék 20-30 percet álldogálni:/
2017. aug. 26. 17:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira nem bírsz állni, akkor ne szégyelld, hogy a földre ülsz le. Azért olyan sokat még senkire nem vártam, hogy a földre kelljen leülni. Ha meg olyan helyre megyek, ahol tudom, hogy nem lesz ülőhely, és sok időt töltök el ott, akkor viszek egy összecsukható kis széket, ami hátitáskában elfér.
2017. aug. 26. 17:33
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ, melyik nadrágomban vagyok.
2017. aug. 26. 17:39
 3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm!:) várok még válaszokat szíbesen!:)
2017. aug. 26. 17:40
 4/16 anonim válasza:
60%

Simán!

Nem is értem hogy jön ez elő kérdésként...

Én kifejezetten szeretek haverokkal kiülni és dumálni xdd

2017. aug. 26. 17:51
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Hú, hát én tuti nem ülnék le:) Inkább akkor sétálok egy kicsit a környéken, vagy beugrok egy közeli boltba szétnézek, veszek valami ennivalót és el is megy az a fél óra.
2017. aug. 26. 17:53
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Jó ez szerintem attól függ. Én bármikor bárhol leulok, ha csak egy sima farmer van rajtam, és azt még tegyük hozzá, hogy 19 éves vagyok. De ha már szoknyában, ruhában vagyok, akkor nem ulok le, illetve 50 évesen sem tudom elképzelni magam, ahogy épp ulok a foldon a barátnomre várva :D
2017. aug. 26. 18:00
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. akkor sétálgatok, vagy maximum támaszkodok valami tereptárgynak.
2017. aug. 26. 18:02
 8/16 anonim ***** válasza:
47%

"Lelehet?"

Most komolyan megkérdezed azt, hogy te leülhetsz e ahova akarsz? :D

Én le szoktam ülni a földre. Volt amikor unatkoztam, és elkezdtem gyújtogatni, tüzet rakni. Vannak akik hülyének néznek. A különbség az, hogy én jól szórakozom, ők pedig más életével foglalkoznak és ítélkeznek, idegeskednek amiért más mit csinál.

2017. aug. 26. 18:04
 9/16 anonim ***** válasza:
86%
Igen, leszoktam: vagy az útpadkára, de volt, hogy egy szemetesre ültem rá. Érdekes, mert itt is működik az "aki 1* elkezdte, más is folytatja hozzáállás":), tehát rövid időn belül más is így tett.
2017. aug. 26. 18:06
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Persze, nyilván nem a nyócker mocskos aszfaltjára, de egy füves részre simán.
2017. aug. 26. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!