Jó Budapesten élni? Ha igen miért jó? Ha nem miért nem jó? Pest vagy Buda a jobb városrész?
Én szeretek itt élni. Jó munkalehetőségek vannak, ezen kívül meg lehet menni csomó jó helyre vacsorázni, kávézni, kiállításra, múzeumba, parkokba, környéken kirándulni, koktélozni, partizni, koncertek, sokféle sportolási/hobbi lehetőség van, én nagyon szeretem.
Ezen kívül szerintem vannak nagyon szép városrészek, a belvárosi épületek között vannak nagyon szépek, viszonylag jó a tömegközlekedés is.
M
Nagyban függ az, hogy hol élsz.
Laktam közel 10 évet a 11. kerületben, még akkor is amikor nem volt olyan felkapott, de mégis szerettem mindig ott élni. Voltam a belvárosban is, az már hosszú távon sok lenne. Most Kőbányán élek, hát nem sokat látok Pestből.
A külső kerületek nagyon semmilyenek. Nyilván ha valaki a Pest belsőbb részén vagy még inkább Budán lakik, annak sokkal jobb a helyzete.
Újbudán konkrétan 10-15 perc alatt lent voltam a Duna parton vagy a belváros kellős közepén. Az azért sokat dob az emberen. Hegyek, természet is sokkal közelebb volt, 5-10 percre.
Ehhez képest most Kőbánya-Kispest között mozgok. Innen közel 1 óra bejutni a belvárosba, nincs különösebben jó tömegközlekedés, az azért sokat dob, ha metró vagy főbb villamos/busz vonalán vagy.
en szerettem imadtam - diakkent legalabbis. 12 eves koromtol - 20 eves koromig eltunk elosszor Budan majd Pesten.
Szuper Buli helyek, jo kozlekedes, jofej emberek, de hozza kell tennem nem dolgoztam, nem volt a penz tema mert ugye gyerek vagy tini voltam es zsebpenzt kaptam. most felnottkent kulfoldon elek. amikor itt vagyok mindig elvezem.
Budapesten élnek a haladó szellemiségű elit, intelligens Úriemberek mint jómagam
vidéken pedig a parasztok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!