Jó Budapesten élni? Ha igen miért jó? Ha nem miért nem jó? Pest vagy Buda a jobb városrész?
+ .
Munka
Fizu
Bulika
Kultura
Tomeg
Sulika
- .
Hugyszag
Szarszag
Csoves
Roma
Szemetes
Legszennyezes
Tele van ellentmondásos közhelyekkel. Jó a fizetés, drága az élet. Minden közel van, sokat kell közlekedni. Sokan laknak egy helyen, kevesen ismerik egymást. Stb.
Buda és Pest egyenként is túl nagy, panel lakótelep, modern zöldövezet, falusi környezet és minden egyéb, van itt is, ott is. Mondjuk hegyek inkább csak Budán vannak :)
Nagy a választék munkahelyekből, fejlett az infrastruktúra.
Ha nem itt élnék, egy rakás dolog miatt kellene rendszeresen idejárnom.
Én szerettem ott élni. Sok lehetőség volt a szórakozásra, különböző programokat csinálni, de tök jókat sétáltam céltalanul is, amikor nem volt épp semmi dolgom.
De pl az unokatesóm összeomlott 3 nap után és hazaköltözött vidékre.
Én vidéki vagyok, de nem éreztem hugy meg szarszagot, pedig voltam a nyolckerben meg Kispesten is.
Mondjuk egyedül tényleg nem sétáltam volna szívesen 10 után
Nekem lassan 30 év vidék után nem menne. Látogatóba/kimozdulni meg ilyesmi felmegyek szívesen, nagyjából már fel is fedeztem a várost párommal.(ő onnan van)
Ezzel így nincs semmi gondom, de életvitel szerűen nem tudnék ott élni, leginkább az #1 válaszoló negatív pontjai miatt. Nyilván megszokás kérdése,aki oda születik vagy fiatalon költözik fel,annak más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!