Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem teljesen mindegy hogy egy...

Nem teljesen mindegy hogy egy férfi mit iszik?

Figyelt kérdés
Mondják hogy ilyen olyan ital b'zis meg férfiatlan, miért? Nem mindenki van oda a "jáó" magyar acetonos házi pálinkáért, komersz moslékokért és a kőbambiért. Én az ilyen vodka-spiret, vodka megy stb kevert italokat szeretem. Maximum még a jaggermaistert és a hubertust, sörből az ízesítettet, nem a raddlerre gondolok hanem pl a megy alere.
2022. nov. 9. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Jaj mennyé mán, ezt a szöveget valami feminista nő nyomta beléd, igaz?

És azt is le merem fogadni, hogy csajod se nagyon volt még.

2022. nov. 10. 01:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Amíg tud helyesen írni, felőlem bmit ihat, csak ne sokat.
2022. nov. 10. 07:12
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Attól vagy igazi férfi, hogy teszel más véleményére.

Én betegség miatt nem ihatok alkoholt.

Ha egy társaságot zavarja, hogy én csak egy kólát kérek ki, akkor azok az emberek nekem nem a barátaim, és nem kérek belőlük.

F

2022. nov. 10. 08:03
 14/17 hollófernyiges ***** válasza:
22%

"Én egyáltalán nem iszok alkoholt"

Jól van, értjük hogy homoszexuális vagy, nem kell még tetézni is. Igazi férfi csak kazincbarcikai halálfejest iszik.

2022. nov. 10. 08:25
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

Az utóbbi időben amikor összegylünk a haverokkal kocsmában, én csak szódát kérek citrommal. Nincs kedvem alkoholt inni.

Aki nem tiszteli a döntésemet, az engem nem tisztel, szóval nekem miért kéne őt tisztelnem?

Attól lennék férfi, hogy olyat cisnálok, amit nem akarok? Szerintem ezt inkább csicskának hívják. Ha én szódát akarok inni, akkor szódát fogok. Ha citromos sört, akkor citormos sört.

Szerintem inkább az a férfiatlan amikor valaki nem képes tisztelni a másikat csak azért, mert máshogy viselkedik mint ahogy ő elvárja.

2022. nov. 10. 11:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen mindegy. Néhány éve, amikor elkezdtem nem inni, az akkori társaságomban zavart ez néhány embert. Nem tudom miért volt ez nekik probléma, pedig én egy szóval/megjegyzéssel sem tiltakoztam az ellen, hogy ők isznak. Kiléptem a társaságból és kész. Nem az italozási szokásairól ítélem meg az embert, hanem a viselkedése alapján.
2022. nov. 10. 15:09
 17/17 _Cherrybomb_ ***** válasza:
Jajj istenem, mindenki amikor megszületett meg elkezdett enni, fejlődni, máshogy fejlődtek ki az ízlelő bimbói, most ha az ő ízlésének az számít finomnak, nyomorult ne keljen neki ,,nem bumzis” italokat innia, mert egyik ital se bumzis, csak mindenkinek más az ízlése. És mi? Akkor a nők bármit ihatnak, vagy az ha egy nő acetonos pálinkát iszik, vagy valami kemény rövidet és nem ,,nőcis” borocskát akkor már egyből lemszbis?
2022. nov. 16. 17:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!