Nem teljesen mindegy hogy egy férfi mit iszik?
Jaj mennyé mán, ezt a szöveget valami feminista nő nyomta beléd, igaz?
És azt is le merem fogadni, hogy csajod se nagyon volt még.
Attól vagy igazi férfi, hogy teszel más véleményére.
Én betegség miatt nem ihatok alkoholt.
Ha egy társaságot zavarja, hogy én csak egy kólát kérek ki, akkor azok az emberek nekem nem a barátaim, és nem kérek belőlük.
F
"Én egyáltalán nem iszok alkoholt"
Jól van, értjük hogy homoszexuális vagy, nem kell még tetézni is. Igazi férfi csak kazincbarcikai halálfejest iszik.
Az utóbbi időben amikor összegylünk a haverokkal kocsmában, én csak szódát kérek citrommal. Nincs kedvem alkoholt inni.
Aki nem tiszteli a döntésemet, az engem nem tisztel, szóval nekem miért kéne őt tisztelnem?
Attól lennék férfi, hogy olyat cisnálok, amit nem akarok? Szerintem ezt inkább csicskának hívják. Ha én szódát akarok inni, akkor szódát fogok. Ha citromos sört, akkor citormos sört.
Szerintem inkább az a férfiatlan amikor valaki nem képes tisztelni a másikat csak azért, mert máshogy viselkedik mint ahogy ő elvárja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!