Hogy tudom beállítani, hogy ne tudjanak reakciót nyomni az emberek a posztjaimra facebookon?
Biztosan létezik ilyen beállítás, mert én is látok olyat hogy csak megosztani tudnám valaki posztját, viszont se kommentelni se reakciót nyomni rá nem tudnék. (De látom a posztokat, tehát nem vagyok letiltva)
De sehol nem találom a beállítást.
Hogy lehet ezt elérni?
Nem.
Mármint mit nem látok?
A reakciógombokat? Az nem azért van mert nem az ismerősöm, más idegeneknél látom, meg nálam is látják azok akik nem az ismerőseim.
Vagy mire gondoltál?
Mindenki betudja állítani hogy olyan emberek akik nem ismerősei mennyit lássanak a profiljából.
Ha nem vagy ismerőse akkor nem tudsz neki reakciót nyomni és csak ezt a megosztás opciót fogod látni. A reakciókat,lájkokat te nem latod .
Az én profilomon pl mindent látnál mert nyilvánosra van állítva idegenek előtt is.
De pl a párom profilján nem látna szinte senki semmit mivel úgy van beállítva hogy aki nem ismerőse az nem tudja megnézni a lájkokat, nem látja a reakció gombokat se semmit.
"Ha nem vagy ismerőse akkor nem tudsz neki reakciót nyomni és csak ezt a megosztás opciót fogod látni."
Igen, erre vonatkozik a kérdésem hogy ezt hol tudom beállítani. Mert alapból nincs így.
Beállítások
Célközönség és láthatóság
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!