Van ezen a sze...ártatlan oldalon rajtam kívül még valaki??
Figyelt kérdés
Órákat fent vagyok, olvasgatok, válaszolok erre-arra, de egy kérdésre sem jön újabb válasz, meg régebben megválaszolt kérdésekre sem. És már napok óta így van. Feljövök, akkor találok néhány újonnan érkezett választ a megválaszoltjaimnál, de aztán semmi. Semmi mozgás, tiszta kihaltság érzés.2022. nov. 3. 23:24
11/11 anonim válasza:
Eléggé megcsappant az oldal nézettsége az elmúlt években, az utóbbi időben igazából "csak" rosszabb, mint előtte. A kifejtésben írtakat tapasztaltam én is, mostanában nem volt túl sok idő feljönni ide, mégsem érzem, hogy lemaradtam volna bármiről is. Ezt úgy értem, hogy alig jött értesítés a megválaszoltjaimra, hogy mások is írtak, de igazából kérdés sem született annyira extrémen sok.
Szóval vagyunk, de kevesen, az aktív tagokat értve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!