Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a jó a "bulizásban"?

Mi a jó a "bulizásban"?

Figyelt kérdés
sosem értettem hogy miért szeretik sokan,elképesztőn unalmas volt nekem mindig.

2022. nov. 2. 14:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%
Baratok, lazitas, zene, ismerkedes. Mi a jo az otthonulesben?
2022. nov. 2. 17:19
 12/16 anonim ***** válasza:
40%

Társaság, zene, hangulat, pörgés, jókedv és sok röhögés, random hülye ötletek és helyzetek a pia vagy viccescigi hatása alatt, stb.

Persze mindez akkor ha tényleg olyan buliba mész, ami hozzád közel áll (zeneileg vagy akár társaságilag, vagy mindkettő)

2022. nov. 2. 17:52
 13/16 anonim ***** válasza:
35%
#11 lazítás, és zene pl, de akinek van, 1-2 barátot elhívva lehet beszélgetni, játszani is, nem csak buliban lerészegedni :)
2022. nov. 2. 17:57
 14/16 anonim ***** válasza:
37%
Azt is kell neha, ahogy bulizni is 🤷 De semmi se kotelezo
2022. nov. 2. 18:18
 15/16 anonim ***** válasza:
43%
Én sem szeretem, nincsenek jó emlékeim róla. A sok ember között amúgy is rosszul érzem magam, mondjuk kevés közt se jobban. Inkább remetéskedek otthon. Nekem ez az egész kb egy kiszáradt gaz.
2022. nov. 3. 00:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyszer kipróbàlnàm milyen eddig csak 1-2 koncerten voltam meg a Szigeten, én sem vagyok oda értük de ahogy ìrtàk a többiek ott lehet ismerkedni csajokkal stb.
2022. nov. 14. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!