Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a jó a "bulizásban"?

Mi a jó a "bulizásban"?

Figyelt kérdés
sosem értettem hogy miért szeretik sokan,elképesztőn unalmas volt nekem mindig.

2022. nov. 2. 14:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert rossz bulikban voltál, rossz emberekkel. A társaságon múlik minden.
2022. nov. 2. 14:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen bulikra gondolsz? Szórakozóhelyi vagy házibuli?
2022. nov. 2. 14:44
 3/16 A kérdező kommentje:
Szórakozóhelyi főleg
2022. nov. 2. 14:44
 4/16 anonim ***** válasza:
18%
jól berúgni, pasizni, dugni - nem igaz h nem élvezed
2022. nov. 2. 14:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

"-es válaszoló vagyok. Ahogy írja az első, sok múlik a társaságon, illetve, ha szórakozóhelyre mész, sokat jelent a hely, a közönség és a zene.

Csakhogy példálózzak: barátommal, néha többel is megyünk olyan buliba, ahol Nigel Stately a DJ. Ő színvonalas, nekünk tetsző zenét ad, a célcsoportja is magasabban kvalifikált, mint pl a Remix vagy az egykori Liget Club közönsége. Nigel jobb klubokban lép fel amúgy is. Na ott szintünkön és jól érezzük magunkat. Néha haver elcipel magával bulizni a Remixbe, na ez már nem annyira az én világom. Elvagyok vele, de nem kínál tökéletes kikapcsolódást. Egy időben sokat jártam egy másik társasággal a Peaches and Cream-be, a hely jó, a zene sem rossz, bár néha sok az R'n'B.

De elfogadható az is, ha valakinek ez az egész bulizásosdi nem jön be. Az ne járjon. Aki szereti, az meg hadd járjon.

2022. nov. 2. 14:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
az se kizárt, hogy nem neked vannak kitalálva, én se szeretek bulizni, nem is járok, aki szeret, az jól érzi magát ott általában
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocs elqrtam, 2-esként írtam az 5-ös választ is.
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy odavaló. Engem sem vonzott soha, jó kis lehúzás az egész. 3-4x-es áron van minden. Boltban megveszem a piát aztán otthon rúgok be.
2022. nov. 2. 15:05
 9/16 anonim ***** válasza:
51%

Bulizasban a tanc es masokkal valo ismerkedes a jo. A biztonsagisk kiviszik a balhetokat. A hazibuliban nincs ilyen sajnos. Oda nem is jarok.

Te ne menj oda,ha nem szereted. Vagyunk ott elegen.😄

2022. nov. 2. 15:09
 10/16 anonim ***** válasza:
17%
Én se értettem, épp elég akkor rosszul lenni meg hányni ha beteg az ember vagy rosszat evett, nem tudom ezt egyesek hogy képesek élvezni.
2022. nov. 2. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!