Mi a jó a "bulizásban"?
"-es válaszoló vagyok. Ahogy írja az első, sok múlik a társaságon, illetve, ha szórakozóhelyre mész, sokat jelent a hely, a közönség és a zene.
Csakhogy példálózzak: barátommal, néha többel is megyünk olyan buliba, ahol Nigel Stately a DJ. Ő színvonalas, nekünk tetsző zenét ad, a célcsoportja is magasabban kvalifikált, mint pl a Remix vagy az egykori Liget Club közönsége. Nigel jobb klubokban lép fel amúgy is. Na ott szintünkön és jól érezzük magunkat. Néha haver elcipel magával bulizni a Remixbe, na ez már nem annyira az én világom. Elvagyok vele, de nem kínál tökéletes kikapcsolódást. Egy időben sokat jártam egy másik társasággal a Peaches and Cream-be, a hely jó, a zene sem rossz, bár néha sok az R'n'B.
De elfogadható az is, ha valakinek ez az egész bulizásosdi nem jön be. Az ne járjon. Aki szereti, az meg hadd járjon.
Bulizasban a tanc es masokkal valo ismerkedes a jo. A biztonsagisk kiviszik a balhetokat. A hazibuliban nincs ilyen sajnos. Oda nem is jarok.
Te ne menj oda,ha nem szereted. Vagyunk ott elegen.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!