Egy ilyen embert biztos agyba-főbe vernének?
Ha adott egy autista (a beszédén is hallani) elítélt, aki csendes, visszahúzódó, nem tud verekedni, ráadásul magyar is, börtönre ítélnék csalás miatt 3 evre.
A miskolci börtönbe kellene bemennie, ami az egyik legdurvább börtön az országban, mert a BAZ megyei romákkal televan, aztán vannak ott gyilkosok, súlyos testisértők, rablók. Kemény egy börtön, hisz Borsod, Miskolc ahol 95%-a az elítéltnek barna bőrű.
Amikor bemenne, a bv, azt mondaná, hogy egy 10 személyes zárkába megy. Tegyúk fel 9-en vannak, mind roma és ő lenne a 10-dik, mert ott van szabad ágy. Ha ez így történne, amikor a bekísérő őr elmenne, biztos kegyetlen világ várna szegény visszahúzódó csendes magyar fiúra, aki autista is? Hallottam már, hogy aki új és megérkezik a zárkába, illik illedelmesen köszönni és bemutatkozni a többi rabnak, mert az jobb benyomás, azt díjjazzák. Ha esetleg a kérdésben szereplő gyerek úgy menne be, hogy rőhögve köszönne, hogy "sziasztok", az negint nem jó, mert egyből tudná a többi, hogy ha elmegy az őr, ezt verni fogják?
Ha bekerülsz a börtönbe így is úgy is agybafőnek fognak verni. Úgy hallottam ha felteszed a kezed azaz visszaütsz akkor utána valamennyire tisztelni fognak és nem lesz csicska belőled de ha hagyod magad akkor csicska leszel. Pénzed,cigid,ruhád mindened elfogják venni sőt az is lehet hogy seggbe raknak ha olyat fogsz ki.
Azonban ha nagyon rossz a helyzeted átkeretheted magad másik börtönbe.
Amúgy nem feltétlen a roma fog beléd állni hanem a "magyar" akinek 50es karja van és mondjuk erőszakos gyilkosságért van bent. De ha egy olyannal összespanolsz akkor védve leszel
Akkor meg majd mindenki fehér akar lenni.
"Há dik má fehér vagyok én is, csak kamuzok hogy ne csapjanak le engemet, nem látod orvos g*ci."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!