Érdekel, hogy mit gondolnak rólad mások?
Érdekel, hogy mit gondolnak rólad mások, milyen véleménnyel vannak rólad?
Pl munkahelyen kibeszélnek téged, olyan dolgokat, amire te sem vagy büszke, nem ismerik a mögöttes tartalmat,fals információkat közölnek rólad?
Köszönöm a válaszokat!
Ma már én sem nagyon foglalkozom a véleményekkel, ha elítélnek valami miatt, vagy lenéznek, kibeszélnek. Pár év alatt szinte lenullázódott a "haverok" száma, pont az ilyenek miatt. Egyszerűen csak odébbállok, vagy válaszra sem méltatom, ők úgyis jobban tudják.
Régebben még foglalkoztatott, bántott a dolog, de mára már elmúlt.
De miért jó az embereknek, ha más dolgaival foglalkoznak, ami nem tartozik rájuk, semmi közük hozzá és szrt sem tudnak, nem is ismerik az embert és már elítélik.
Nincs dolguk a saját életükben?
Nekem rosszul esik.
Hallom a szonszédokat is ahogy kibeszélnek szidnak nagy hanggal.
És vagy neki állok velük orditozni mint a parasztok vagy nem szólok semmit kivonom magam.
Amibol az lett hogy én bujkálok. Es már meg igy szidnak hogy en vagyok a bújkálós.
Én ezekez bántalmazásnak élem meg:(
# 16. én elmondanám, 2x fordult elő ilyesmi, de nem történne semmi, mert a problémát nem oldaná meg.
Egyoldalú, így nincs értelme.
A pletykát meg találgatást meghagyom azoknak, akiket nem érdeklek.
Sajnos általában érdekel.
Viszont vannak olyan emberek is, akiknek köpök a véleményére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!