Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szoktak le sokan a...

Miért szoktak le sokan a sárgacsekkes fizetésről miért engedik hogy a bankok turkáljanak a zsebükbe meg adataik között és a szolgáltató csak úgy levehessen pénzt a számlájukról?

Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Mert kényelmes, nem kell postára járni. Járványügyileg sem rossz. És nem kezdek el attól hisztizni, hogy látja a bank, hogy kifizettem a villanyszámlámat XD
2022. okt. 30. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Én sok mindent elfelejtek. Így csoportos beszedési megbízást adtam (meghatározott limittel). A franc se fog bajlódni a sárga csekkel. Nem akarok nyomorogni és sorban állni a postán a sok nyugdíjassal.

Azért van bankszámlám hogy használjam.

2022. okt. 30. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Amit kell bankkártyával fizetek a neten. Senki nem turkál sehol.
2022. okt. 30. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
23%
Én csak a közösköltséget fizetem átutalással, mert nálunk olyan szar a lakóközösség, hogy megszavazta, hogy aki sárgacsekken fizet, azért még plusz költséget kell fizetni. 🤦😡 Én inkább elmegyek a postára és befizetem így a többit.
2022. okt. 30. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Jó sorbanállást az egyre csökkenő számú posták valamelyikén. A közös költségemet is én utalom minden hónapban, tehát nem csoportos beszedéssel.
2022. okt. 30. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Örülök hogy valakinek nem tetszik hogy utálok sorba állni.
2022. okt. 30. 12:25
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Én mindent elektronikusan intézek. Jön az email, hogy új számla van, két kattintással kifizetem kártyával, és szevasz. Franc se fog sorban állni a postán órákat.
2022. okt. 30. 14:19
 8/8 anonim ***** válasza:
65%

A postának megadta az internet elterjedése a kegyelemdöfést. Most éppen 366 postát zárnak be, mert a posta üzletpolitikája elavult, nem alkalmas arra, hogy hosszútávon életben tartsa a céget.

Technikai háttér: sötét középkor.

Hatékonyság: sötét középkor.

Költséghatékonyság: sötét középkor.

Üzleti modell, stratégia: sötét középkor.

Bürokrácia: sötét középkor.

Munkaerő bérezése: sötét középkor.

Munkaerőhöz, ügyfélhez való általános viszonyulás: sötét középkor.

Munkaerő motivációja: sötét középkor.

Semmilyen biztosítások, értelmetlen szolgáltatások erőltetett tukmálásával, öntöttvas Mike egerek, csokoládék, 50000 éves, tartalmatlan könyvek, idétlen játékok platinaárban árulásával nem lehet túlélni és a posta vezérkara felfogni sem hajlandó ezt. A bezárások is csak arról szólnak, hogy a közvetlen környezetükben továbbra is fenn tudják tartani a látszat jólétet.

2022. okt. 31. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!