Akármilyen hihetetlen ez néhány embernek, léteznek ilyen férfiak :D.
2022. okt. 27. 10:37
12/26 anonim válasza:
Nem mert igazi értéket mutatnak be a Tv-ben, rádióban, újságokban mikor fiatal az ember 15-25.-ig akkor még aktív és minden nap .
Utána már ez szép lassan csökken, az életvitel, étkezés , és a környezet miatt .
Éppen úgy mint 20-évesen egy házat simán felépít a férfi de már 50-évesen már nyögve-nyelősen .
2022. okt. 27. 10:57
13/26 anonim válasza:
9es (és 6os) vagyok. Most miér tlettem lehúzva?:D
10es, miért lennék troll?
Házasok vagyunk évek óta és tervezünk családot alapítani. Ezt alacsony libidóval is lehet. Miért ne lehetne?
2022. okt. 27. 10:58
14/26 anonim válasza:
Van ilyen? Én állandóan dugni akarok, tudnám csinálni egész nap.
28/F
2022. okt. 27. 11:29
15/26 anonim válasza:
14, a magadfajta férfira mondják, h ösztön lény. Neked egy idő után nem elég ugyanaz a muff ezért félre fogsz lépni. Ismert forgatókönyv. De nőből is sok ilyen van. Belőletek kéne kevesebb erre a földre. :)
2022. okt. 27. 11:37
16/26 anonim válasza:
15, ezt miből szűrted le?
Nem, nem ezt hívják ösztönlénynek. ösztönlénynek azt hívják, aki nem tud uralkodni az ösztönein. 14es ilyet nem állított, csak azt, hogy szeret hódolni ennek. Azt nem írta, hogy bármi áron.
2022. okt. 27. 11:39
17/26 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de ennek egészségügyi oka van.
2022. okt. 27. 11:43
18/26 anonim válasza:
16-os, nyilván nem fog a 14-es ilyet állítani, ki ismerné ezt be ennyire nyíltan? De mindenesetre a "dugnék egész nap" elég sokat elárul. Az az ösztön lény, akinek minden gondolata ekörül forog. Szerintem.. Bár végülis ezért vagyunk a földön, hogy dugjunk orrba-szájba, nem? :D
2022. okt. 27. 12:20
19/26 anonim válasza:
18, okkk... Tehát szerinted nem lehet különbséget tenni olyan ember között aki szeret sokat szexelni és olyan között, aki gátlástalanul bármit megtesz a szexért?
2022. okt. 27. 12:22
20/26 anonim válasza:
14-es csak "állítja" hogy neki menne, csak nincs kivel ? Mint mikor valaki éhes és azt mondja egy "ökröt" megennék ? Majd oda kerül a sor és 5-palacsinta meg állítja a nagy "étvágyat" .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!