Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális,hogy egy 30 éves...

Normális,hogy egy 30 éves férfi nem akar önálló életet kezdeni?

Figyelt kérdés

Az említett személy a haverom ,aki abszolút nem érez motivációt arra,hogy kiröppenjen végre a családi fészekből. A szülei nyugdíjasok,akiktől folyamatosan hallom én is,hogy mennyire örülnének már,ha a srác végre önálló életet kezdeni, egyedül vagy akár egy lánnyal, ennek ellenére még mindig otthon eszi a penész.

A kérdésem megfogalmazását akkor vettem a fejembe,mikor fülembe jutott,hogy egy ismerősünk felajánlott neki egy lakást mindössze 30 ezer forint bérleti díjért, mondván ismerősnek amolyan jelképes összekért szívesen kiadná egy üresen álló lakását, de a haverom mindenféle ürügy mögé bújva inkább visszadobta az ajánlatot. Gazdasági helyzet, szülei magányosak lennének, most össze kell tartania a családnak és a többi, pedig akárhányszor találkozom vele mindig arról álmodozik,hogy Ő majd elköltözik, mert nem bírja otthon.

Szerintetek ez így logikus gondolkodás,vagy inkább csak hangember,és ha cselekedni kell nem mer lépni ?

2022. szept. 19. 04:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%

Az ilyenek kötik fel magukat 50 évesen, amikor anyuci meghal.

(nem szóvirág, ismerősi körben megtörtént)

2022. szept. 19. 04:44
 2/18 anonim ***** válasza:
65%

"most össze kell tartania a családnak"

Ezen a részen besírtam!😀

Egyébként sok olyan ismerősöm(45-50 éves) van akik a szülőknél lakva a szülők halála után cseszegették a fiatal 25-30 éves rokont(unokatesómat), hogy mikor repül ki a családi fészekből! Egy kicsit képmutató és segget csinálnak a szájukból a cseszegetéssel!

Például apám is megjegyzést tett rá, én meg rákérdeztem hogy: Ti nem a mamáék régi házában laktatok mielőtt megörököltétek a másikat?

(nem tetszett neki a kérdés😀)

2022. szept. 19. 06:40
 3/18 anonim ***** válasza:
10%
Ja én 26 vagyok és egy 60 négyzetméteres régi kis téglaházat vettem fix hitelre a válság előtt!(nem luxusvilla, de nekem megfelel!)
2022. szept. 19. 06:45
 4/18 anonim ***** válasza:
37%
Azt csinál amit akar, semmi közöd hozzá.
2022. szept. 19. 06:49
 5/18 anonim ***** válasza:
26%
Nem, ez nem jó. Egy idő után önállósodni kell.
2022. szept. 19. 07:38
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Nyilvánvalóan nem normális. Azzal még nem lenne baj, hogy otthon él, ha a szüleinek is rendben lenne ez és lenne valami funkciója (egymás segítése, lakásra gyűjtés, akármi). De úgy, hogy zavarja a szüleit, ennek ellenére leszarja, mindezek mellett máshol szinte csak a rezsit kellene fizetnie (amit normális felnőtt ember a szüleinek is hazaad, ha velük él), úgy a szememben is csak egy mocskos vérszívó
2022. szept. 19. 07:50
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Na mit gondolsz?
2022. szept. 19. 08:35
 8/18 anonim ***** válasza:
68%
Miért költözne el,megértem ilyen árak mellett meg fizetések mellett
2022. szept. 19. 09:50
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Gyakori képlet:

45-50 évesen is szülővel élő felnőtt ember, aki valójában érzelmileg még gyerek. Éretlen, labilis, életképtelen, önállótlan, csóró. Ezek szokták általában jellemezni az ilyen embereket.

Szülők meghalnak. Testvérek, rokonok, régi barátok már a saját családjukkal törődnek. Emberünk egyedül marad, magányosan.

Nem találja a helyét a világban. A magány megőrjíti. Jönnek a függőségek, a depresszió, az ostoba döntések, a személyiség teljes torzulása.

Végül pedig vagy a:

Pszichiátria, ahol szobanövénnyé gyógyszerezik.

Börtön, ahol megtörik végleg testileg-lelkileg.

Temető.

Na így álljatok hozzá a jövőtökhöz, fiatalok.

2022. szept. 19. 10:15
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1-es írja. Az ilyenek szoktak öngyilkosok lenni.

Szomorú, de ez a valóság.

2022. szept. 19. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!