Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Rendezvényen (ha nem ismersz...

Rendezvényen (ha nem ismersz senkit) hogy kezdeményezel beszélgetést?

Figyelt kérdés

Ma voltam egy alkalmon ahol új voltam és senkit nem ismertem. (Egyesület)

Mindenki beszélgetett, volt kávé, tea stb

Hogy érdemes így odalépni egy kisebb csoporthoz? Vagy kipécézni egy-egy embert?

És utána ha ellaposodik a beszélgetést hogy lehet lelépni amikor már kínos a csend?

2022. okt. 22. 19:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fog beléd kötni, ha nem locsifecsizel. Őszintén szólva miről lehet ilyenkor beszélgetni? A rendezvényről, a munkáról. Ha nem beszélsz róla, akkor senki nem kövez meg.
2022. okt. 22. 20:38
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

5#!

Vidéki vagyok én is😃 csak egy régi filmből idéztem egy ismerkedős jelenetet. ( Diszkópatkányok )

2022. okt. 22. 21:30
 13/19 anonim ***** válasza:
69%

Sehogy. Introvertált vagyok, a hátam közepére nem kívánok egy ilyen rendezvényt.

Ha munka miatt vagyok ott (mondjuk konferencia) akkor dolgozok, nem barátkozok. Magamtól meg ilyen helyre nem megyek.

2022. okt. 23. 07:18
 14/19 A kérdező kommentje:

Azt hittem egyértelmű de sokan nem tudják megérteni, ezért szótagolva is elmagyarázom.

Nem az a kérdés, hogy mésze-e, akarsz-e menni. Hanem hogy ha MÁR belecsöppenek egy ilyen szituációba akkor mit tanácsolsz mit tegyek?

2022. okt. 23. 08:51
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Azt amiért oda mentél. Ha táncolni mentél akkor táncolj. Ha esküvőre akkor gratulálj a párnak. Ha koncertre akkor énekelj.

Ha nem tudsz beszélgetést kezdeményezni akkor ne mélyvízbe kezdj full ismeretlenekkel. Hanem elötte gyakorolj ismerős ismerőseivel, utcán 1-1 idegen ember leszólításával.

2022. okt. 23. 09:46
 16/19 A kérdező kommentje:

Nincsenek itt ismerőseim, külföldön élek.

Ez egy egyesület volt ahol sok volt az autista mint én.

2022. okt. 23. 09:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgyis baromságot írt mellesleg töknérzéketlenül. Mindenki keveredik olyan szituációba élete során ahol nem ismer senkit.

Beszélgess valami tök egyszerű jétköznapi dologról csak hogy valami elinduljon. Kérdezd meg hogy messziről jöttek-e (ne azt higy hol laknak mert az talán szemelykedesnek veszik), vagy hogy jártak e már ott előtte. Ha igen akkor myen régen.

2022. okt. 23. 10:22
 18/19 anonim ***** válasza:
29%
És végül mit csináltál?
2022. okt. 23. 12:23
 19/19 anonim ***** válasza:
32%
sehogy, nem járok ilyen helyekre (szintén introvertált), ha esetleg mégis muszáj, akkor magamban elvagyok, ha valaki odajön hozzám beszélgetni, nem zavarom el, de én senkit nem fogok megszólítani
2022. okt. 23. 17:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!