Van bármilyen rossz tapasztalatotok ukrán menekültek elszállásolásával?
Ilyen tapasztalatom nincs.
Viszont a feleségem tanár, és az iskolájukba járatnak ukrán menekült gyerekeket (általános iskolásokat). Rettenetes kezelhetetlenek. Pedig nem c... típusúak (ui. sokan azok az ukrán menekültek között). Szülőket már behívatták, eredmény semmi. Épp csak neki nem mennek a tanárnak, aki rájuk merészel szólni, hogy a folyosón ne rugdossanak almát, ami ezerfelé fröcsög, ahogy szétrúgják.
Most időutazunk? :D
Kb Márciusban volt szükség egyedül ilyesmire. Akkor én regisztráltam egy ilyen oldalra, ahol menekültek kerestek szállást, és napi 8-10 üzenetet kaptam, 8x aludt is nálam 20-40 közötti nő, párszor gyerekkel. Mindegyik jó fej volt, és minden rendben ment.
Aztán kb március végén elindult a visszaáramlás (egy nő oda meg vissza is nálam aludt) azóta NULLA darab megkeresést kaptam. Erre nincs már igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!