Fiataloknak társaságból "öregeket" néha szoktak elzavarni?
Mondjuk gimis vagy egyetemista vagy és vannak ilyen fura idősebbek emberek akik valamiért lélekben megragadtak ebben a korban pedig amúgy már némelyik sokkal idősebb nálatok: 30+ éves akár vagy 40, és fura módon veletek akar menni bulizni stb.
Van hogy ilyenkor elzavarjátok?
De arra gondolsz, hogy random odamegy valaki hozzátok, aki idősebb, vagy olyanra akit már ismertek és veletek akar menni bulizni? Egyetemen ugye sokan vannak, akik felnőttként (30-40 éves kor felett) tanulnak.
Ha a második, nyilván már ismered és akkor nem a kora lesz a lényeg, hanem a személyisége.
Az meg nyilván más helyzet ha van két-három tizenéves lány és egy vagy több 40 feletti férfi akar velük nagyon "barátkozni."
Helyzettől függ… Ha valahol ülünk és iszogatunk és kultúráltan jönne közénk nem a szar felszedős dumáival, akkor igen miért ne. A viselkedésétől és megnyilvánulásától, illetve a szimpátiától függ. A klub megint más, ott azért természetesebb, hogy oda táncolnak. Bár ez engem nem igazán fenyeget, nem járok sűrűn ilyen helyekre. De az biztos, hogy ott azért megpróbálok szabadulni a helyzetből…
Bár nyáron is simán voltam nővéremmel, unokaöcsémmel és a nagybátyámmal iszogatni. Ott nagybátyámnak volt 2 haverja is, másikkal is találkoztunk már így. Ezek az esték mindig jól sikerültek, nem érezte magát senki feszéjezve és meg sem fordult senki fejében, hogy bárkinek ne lenne ott keresnivalója. Mondjuk ez lehet nem teljesen átlagos, sőt biztos vagyok benne, de ilyenkor meg lehet szakérteni az élet nagy dolgait, mindenki máshogy lát bizonyos dolgokat.
Ha valakit elküldenék a társaságból, az nem a kora miatt lenne. Meg az én társaságaimmal eleve a nekünk furákat és akiket érezzük, hogy nem oda való be sem engedjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!