Mit csináljak? Még mindig nem merek elmenni.
Pár hónapja (lehet lesz itt olyan troll, aki felismeri a kérdést, nem érdekel) csatlakoztam egy online közösséghez ahol élő programokat is szerveznek széles körben. Kb 2000 aktív tag van, teljesen tiszta lappal indultam és kezdtek megismerni az emberek.
Amíg nem talált meg egy rosszindulatú beteg figura aki belémkötött, én jól elküldtem a francba, mire az egész beszélgetést kissé elferdítva kipakolta a csoportba, és hirtelen elkezdtek az emberek letiltogatni, meg kitiltani az eseményekről. Kiraktak a csoportból is és csak egy kamunévvel tudok ott lenni.
Már többször gondoltam rá, hogy valahogy visszatérek, de félek, egyszerűen nem tudom mit tehetek. Feljelentésbe nem akarok belebonyolódni ilyen internetes trollkodás miatt, de felháborítónak érzem, hogy valós kapcsolatoktól vágtak el és lejáratták a nevem azzal, hogy teret adtak ennek a fickónak a véleményére.
Kb olyan mint a Jhonny Depp, Amber sztori.
Semmi probléma nincs velem a legnagyobb jószívvel pozitivitással és várakozásokkal csatlakoztam a közösséghez és szépen lassan épültek is a kapcsolataim. Most meg úgy érzem, hogy a közösség bármelyik tagja lesúlythat rám azzal, hogy hallotta a kamukat és bárki akivel kapcsolatba próbálok lépni elmenekül.
De ez így nagyon nem jó.
Életedben egyszer van egy ilyen lehetőség. Iszonyatosan nagy távlatok voltak benne. Komoly jól szervezett összetartó közösség és egy ilyen barom így tönkretette benne a nevem. Ez egyszerűen helyrehozhatatlan.
Ti mit csinálnátok? Nincs rá megoldás nem? El kell kerülni őket. Mindenkit aki benne van a csoportban. mert mindenki potenciálisan veszélyes rám azzal, hogy tovább terjeszti a hazugságokat....
Emlékszem, hogy te vagy az a középkorú nő, aki mindenfélét összehazudott, hogy tudjon -talán Németországban- vadidegeneknél ingyen vendégeskedni.
Amikor meg kiderült, hogy mindenkit átvertél, akkor mindenhonnan letiltottak.
* Meg férjet akartál fogni és mindenkinek a férjére vagy pasijára ráhajtottál. Ezért sem állnak szóba veled, és körlevélben erre kértek mindenkit.
Mond meg, ha valamelyik linkségedre nem jól emlékeztem?!
Most is mellébeszélsz, de legalább nem tagadtad le.
Ez már valami...
Kérdező!
Sikerült már pasit fognod németben aki eltart??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!