Jaj de ciki! Veletlen a farkára pillantottam és észrevette?
Figyelt kérdés
Családi nyaralásra mentünk, várni kellett sokat ott vmiért (ezt most nem ragozom). Le is ültünk. Mellénkcsapódott másik család és szóbaelegyedtünk. Olyan jól, közzvetlenek is voltunk mindannyian, élveztük a társaságot kölcsönösen. Nem tudom hogyan de véletlen a fszi farkára neztem és ott meg is álltam....Nem tudom nekem is fura volt hogy tudtam pont odafordítani a szemem/fejem és éreztem hogy látja, naszval sokkolt kicsit és emiatt mondom le is fagytam a bámulás közepedte tehát megakadt rajta a szemem. Vele is jókat beszélgettem meg mindenkivel neki egy 15 éves lánya volt ott, vele is, a fszi 50 volt én meg 22. Fogunk még velük talizni másnap. Hogy csinálnam és mit ? Marha ciki ez most. Nem jön be a pasi még mielőtt erre gondoltok.2022. szept. 29. 15:43
11/13 anonim válasza:
50-es fószer + 22 éves csaj?
Nyugi, nem véletlenül alakította így a szitut. Direkt csinálta, hogy észrevedd. Ez volt a szándéka. Még jobban bejön neki, ha még pironkodsz is emiatt és zavarban vagy. Nem ma kezdte...
12/13 anonim válasza:
Szerintem primitív, egoista viselkedés.
13/13 anonim válasza:
Itt a gyíkon borítékolható volt, hogy a végére a pasas lesz a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!