Mit éreztél, mikor először pillantottad meg a gyermekedet?
Egyszerre sírnék és nevetnék....
Büszkeség, hogy milyen csodás, maradandó dolgot adtam a világnak.
Később azt néztem, kire hasonlít :)
"Végre, kint van."
Amikor a karomba adták, akkor pedig:
"Most fogom elejteni, valaki vegye el" - és elájultam.
"Jaj de kis törékeny! De kis csöppség! Megnyugszik a mellkasomon, nem hiszem el, ez csodálatos!" "Az anyukája vagyok, ő a fiam. Most már minden jó lesz"
De elsők között volt az is, hogy elképesztően forró volt és édes illatú, ezen csodálkoztam!
1: hű de lila
2: végre kint van és semmi sem fáj
3: olyankor még emberre sem hasonlít, nemhogy meg lehessen állapítani kire is hasonlít, anyjára vagy apjara vagy nagyszülőkre, postásra stb.
4: mehetnékem volt...akárhova, csak állhassak már fel ja és éhes voltan :-)
Azt néztem, hogy milyen picike (koraszülött volt), igyekeztem nem sírni, mert le volt kötve mind a két kezem, és éreztem, hogy taknyom-nyálam egyben lesz.
És hát persze,hogy milyen gyönyörű.
Aztán én is éhes voltam! :)
Ajj, csupa dzsuva leszek! (Mikor ráraktak a mellkasomra)
Érezni, kb megkönnyebbülést, hogy végre kint van
Az első napokban nagyon idegen volt nekem, mintha nem is az én gyerekem lenne
Sajnos csak a digitális fényképező kicsi kijelzőjén láttam legelőször. Miközben párom tartotta elém, hogy megnézhessem, ránéztem az orvosra, és megkérdeztem tőle "ugye, milyen gyönyörű?"
a következő tiszta pillanatban már az őrzőben voltam.
Végre, már ideje volt.
Aztán egy pillanatra átfutott a fejemen: na, ennyit a nyugis életről, aztán a csöppre, majd a férjemre néztem és elsírtam magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!