Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit éreztél, mikor először...

Mit éreztél, mikor először pillantottad meg a gyermekedet?

Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 14:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért fejjel lefelé mutatja a tanulónővérke? Így sosem fogom újra megismerni... :D
2017. jún. 26. 16:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Valami olyasmit "áhá, szóval te vagy az, szia" - örültem, hogy végre megláthattam, mert már nagyon kíváncsi voltam; és azt hiszem, az első napokban-hetekben ugyanez az "ismerkedős" kíváncsiság volt bennem végig.
2017. jún. 26. 16:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Jé tényleg egy gyerek rugdosott bent a hasamban.

2. Hogy lehet ilyen gyönyörű?

2017. jún. 26. 16:13
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Nem akartam elhinni, hogy itt van. A szülésznő oda dugta a kis combját és megpuszkáltam, olyan kis finom meleg, magzatvizes pihe puha volt. Majd amikor már magamnál voltam és a karomba vettem csak sírtam és sírtam a megkönnyebbüléstől. Soha nem fogom elgelejteni.
2017. jún. 26. 16:18
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Császár volt altatassal.jó egy óra volt mire megkaptam,de még Hallottam sírni mikor kivették.az már jó volt :) aztán apukánál volt és később kaptam meg én.nem volt semmi rózsaszín köd nekem!
2017. jún. 26. 16:58
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Hogy magyarázom ki a fekete bőrét?
2017. jún. 26. 18:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Biztos mindenki az érezte, hogy jaj, csodás, gyönyörű, az enyém, megható, imádom...

de nekem az első gondolatom az volt, hogy mázlija van, hogy nem kopasz, mert akkor menne vissza :) 8 hónapig szenvedtem gyomorégéstől (sajnos a bricanyl-pipolphen a méhen kívül a gyomorszáj izmait is szépen ellazítja, azért állandóan folyt vissza a gyomorsavam a nyelőcsőbe, volt, hogy ülve aludtam), és anyu meg anyós mindig azt mondták, nő a gyerek haja. :)

2017. jún. 26. 18:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
" Úristen megszültem! " ezt akkor amikor kicsusszant, közben zokogtam a megkönnyebbüléstől h kint van a férjemmel együtt de nem sokáig mert ahogy megláttam már le is pisilt :D olyan édes volt, akkor nevettünk már. De h mit éreztem konkrétan iránta akkor azt nem tudnám megmondani. Tudtam h az én fiam de nem fogtam fel. Boldog voltam de nem fogtam fel. Igazából akkor tudatosult bennem az h anya lettem és h én vagyok az anyukája amikor kb 2 hónapos volt. Imádtam előtte is, mégis...
2017. jún. 26. 20:11
 19/19 anonim ***** válasza:
16 XD
2017. jún. 27. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!