Azoknak a fiataloknak boldog életük van akik 16-17 éves koruk óta buliznak,társaságba járnak és párkapcsolataik vannak?
Figyelt kérdés
Szóval akiknek szinte folyamatosan vannak parkapcsolataik, meg rendszeresen buliznak nekik boldog az életük?
Én nem ilyen vagyok és szerintem jó lehet nekik. Bár ismerek olyanokat akik így élnek és sokszor csak látszat a boldogság.
Ti hogy látjátok?
2022. szept. 21. 18:16
11/11 anonim válasza:
Én úgy tapasztalom, hogy igen. Nyilván nem azt kell érteni bulizás alatt ahogy páran írták = drog, állandó lerészegedés stb.
Nekem kimaradt a tinikor, és az ezzel velejáró (járható) dolgok, és azt érzem, hogy ez eléggé hátrány.
2es válaszolóval egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!