17 éves vagyok és egy 40 éves pasi durván/ sexuális témákkal zaklat facen, ki ír olyan dolgokat az üzenőfalamra hogy hisztis picsa tini lány vagy meg hiába állítjuk le, telefonon is zaklat. Mit lehet vele csinálni ha nem hagy békén?
Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 09:48
1/13 anonim válasza:
Letiltod mindenhol, FB-on is. Ha tiltod, akkor nem lát téged és kommentelni sem tud. Telefonon is tiltani. Ha akkor sem hagy békén, akkor rendőrség.
2/13 anonim válasza:
Honnan van meg neki a számod?
Szüleid tudnak róla?
3/13 anonim válasza:
Rendorsegi feljelentes, ugy kb. most azonnal. Szama megvan, neve megvan, uzeneteket mentsd le (pl. kepernyomentessel), aztan hajra. Majd a rendorok elott nem lesz ekkora nagylegeny.
4/13 anonim válasza:
Elég durván hangzik, kérj felnőtt segítséget. Ez már simán jogi megítélés alá esik, pláne hogy 17 éves vagy.
6/13 anonim válasza:
Kiskorú vagy mondd meg neki hogy feljelented a rendőrségen
8/13 anonim válasza:
A legelso mondat utan nem blokkoltad? Ennyi idosen tudod, hogyan kell.
9/13 anonim válasza:
Találkoztál már vele személyesen? Miért zaklat téged?
10/13 A kérdező kommentje:
Nem találkoztam még vele személyesen, egyszer rám írt írtam vissza sajnos azt azóta zaklat.
2021. jún. 20. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!