Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol a határ a barátságos és a...

Hol a határ a barátságos és a tapadós viselkedés között? Honnan tudjam, hogy mikor viselkedem tapadósan?

Figyelt kérdés
Nehézségeim vannak a barátkozással, beilleszkedéssel. Sokszor kimaradok a társasági programokból, csak mert nem tudom mennyire kapcsolódhatok be (akár random), hogy az még nem a kéretlenül tapadós kategória. Így csak akkor csatlakozom bármihez is, ha hívnak. Viszont így meg olyan, mintha tök egyoldalú lenne az egész, és csak azért mennék bele bármibe is, mert nem akarok másokat megbántani.
2022. szept. 16. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tapadós viselkedés az, amikor egy adott személyt meglátva reflexszerűen mész hozzá beszélgetni, még akkor is, ha látod, hogy más dolga van vagy te magad sietnél valahová és amúgy nem lenne időd leállni beszélgetni.
2022. szept. 16. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Ha látod, hogy a másiknak kellemetlen. Ez a határ viszont mindenkinél más.
2022. szept. 16. 18:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én mindig azt érezem, hogy kellemetlen. Még akkor is, ha kifejezetten hívtak. Totálisan meg vagyok lőve ilyen téren
2022. szept. 16. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Akkor ne parázz rá ennyire. Ha hívnak, akkor biztosan szívesen látnak.
2022. szept. 16. 18:15
 5/5 A kérdező kommentje:
És ha nem hívnak? Akkor honnan tudjam, hogy szívesen látnak, vagy csak nem akarnak megbántani?
2022. szept. 16. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!