Ha bejelölök facebookon egy fiú osztálytársamat még ugye attól, nem fogják azt hinni, hogy szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Elég pletykásak, rosszindulatúak az osztályomban lévő lányok, én is lány vagyok. A sráccal még köszönésen kívűl nem beszéltem, idén lettünk osztálytársak amúgy csak. Szerintetek így vissza fog jelölni? Rá nézésre az a vissza jelölöm a jó csajokat típusú vagány srác! Nincs sok ismerőse facen csak 300 valamennyi, ugyhogy nem tudom, de nekem meg nagyon jó profilképem van, nem azért hogy felvágjak, de biztos vissza jelöl ha meglátja profilomat. Nevemet ugyis tudja mert mondták órán a tanárok, stb..2022. szept. 16. 14:31
11/11 anonim válasza:
osztálytárs, szted?
anno amikor első napunk volt, mindenki bejelölt kb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!