Mit szokás adni nyomozonak vagy ügyvednek ha hivatalosan nem kérhet pénzt de segít mint vmi ismerős, azaz többször is fordulhatok hozzá?
Az ügyvéd miért nem kérhet hivatalosan pénzt? Hiszen abból élnek, hogy pénzt kapnak a hozzájuk fordulóktól.
A nyomozónak nemhogy nem adhatsz semmit, de inkább ne is hangoztasd, hogy "segít mint valami ismerős", mert ő ezt egyébként nem teheti. Ha tényleg "segít" és te meséled fűnek-fának (internet népének, stb.) akkor egyszer csak majd nem fog segíteni, mert kirúgták/lecsukták miatta, vagy éppen elege lett belőle, hogy te ezt híreszteled róla.
Nem magánügyvéd és nem magánnyomozokrol van szo.
Hanem bemegyek simán a rendorsegre és kész. Es mindig mehetek hozzá pedig sok rendőr sok nyomozo van bárhol de évek óta pártfogol engem.
Barmikor bármilyen bajomat lelkiismeretes intézi nem csupán hivatalbol hanem becsulettel odafigyeléssel is es mindig szivesen fogad nem passzol le stb
Ügyvéddel a rendőrségen így biztosan nem találkozol. Ha ügyvéded van, neki pénzt adj. Ha valaki csak úgy segít, köszönömöt adj.
De még egyszer: a nyomozók mellett ügyvéddel biztosan nem találkozol, ha bemész a rendőrségre. Valamivel összekevered.
A nyomozóknak pedig ne vigyél semmit, mert nem csak a pénz minősül korrupciónak, hanem minden.
9-es: szerinted én ezt ügyvédként nem tudom?
De amit a Kérdező ír, az NINCS. Olyan nincs, hogy besétál különböző jogi tanácsokért a rendőrségre, mert épp ott üldögél egy ügyvéd, aki majd szívélyesen elbeszélget vele. Mert ő kb. ezt írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!