Mit csináltok akkor, ha többször ráírtok Valakire és nem ír vissza??
Egyszer ráírtok, vártok, hogy vissza írjon és nem ír. Aztán ráírtok még.
(Közvélemény kutatás.)
Békén hagyom.
Ha ő nem akar velem beszélni, akkor én sem pazarlom rá az időmet.
Te feldobtad neki a labdát most ő jön hogy lecsapja.
Az nem tenne rád jó benyomást ha elkezdenél kérdezősködni hogy miért nem ír vissza.
Írok neki másodjára is. Ha akkor sem ír vissza - pedig látta - akkor többé nem írok neki.
Van, akinek ez a hobbija, hogy írok neki, megnézi, nem válaszol. Aztán 2 hónap múlva rám ír, hogy hogy vagyok, meg kéne találkozni. Aztán 1 - 2 napig elbeszélgetünk, majd megint nem válaszol és eltűnik ismét több hónapra... Ezt csinálja évek óta... Azóta én már nem írok neki! Maximum akkor, ha ő kezdeményezi a beszélgetést.
8-as. Igen az szar. Én is csinálok hasonlót meg a jóbarátom is. Ott úgy van hogy max fél nap a késleltetés.
Általában akkor ír rám amikor épp youtube videókat nézek én meg akkor írok rá amikor ő épp úton van valahova.
A te esetedben egyértelmű hogy hülyék azok akik ilyen hónapnyi késéssel írnak vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!