Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináltok akkor, ha...

Mit csináltok akkor, ha többször ráírtok Valakire és nem ír vissza??

Figyelt kérdés

Egyszer ráírtok, vártok, hogy vissza írjon és nem ír. Aztán ráírtok még.

(Közvélemény kutatás.)

2021. aug. 29. 21:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy a szituacio. Ha parkapcsolat vagy ha zaklato az illeto vagy megigert egy munkat es csondbe van mind kulonbozo szituacio es nem lehet ossze hasonlitani mert koze nincs egymashoz egyiknek se. Munka teren meg plane keresi az ember hogy megis tudja hogy lehet ra szamitani vagy sem mert akkor ne vesztegesse az idejet tobb embernek. Parkapcsolatba meg teljesen termeszetes hogy keresi a masikat hogy tudja minden oke-e.
2021. aug. 29. 22:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott ha először nem ír vissza, pedig látja, soha többé nem írok neki.
2021. aug. 29. 22:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kb minden ismerősöm ilyen 4 embert kivéve(abból 2 közeli rokon). Én már leszarom. Nem fogok puncsolni senkinek.
2021. aug. 29. 23:09
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

Egyszer írok rá én is. Ha nem válaszol, akkor felhívom. Ha nincs motivációm felhívni, akkor meg nem számít az ember, akkor meg minek írtam neki??

Nahát... ha fontos, akkor beszéld meg vele!! Hívni kell, nem tötymörészni pötyögetéssel.

2021. aug. 29. 23:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
annyiszor megtörtént már hogy rájöttem az emberek nem kiváncsiak rám :D
2021. aug. 30. 00:39
 16/18 anonim ***** válasza:
27%
Ketszer irok ra. A masodikban mar utalok arra, hogy erzem, valami nem stimmel, de megleirom, reszemrol mi a palya. Utana mar nemcsak nem irok, hanem en is becsukom az ajtot. Kivetel, ha melyen depresszios szemely, azt nem buzeralom, nem sertodom meg. A tobbiek egy mondatban jelezni tudnak, hogy mi miatt parkoltatnak.
2021. aug. 30. 03:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyszer írok rá, ha nem kapok választ, akkor többször már végképp nem.
2021. aug. 30. 12:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha közeli jó barát, ráz le, akkor 2-3x írok neki hátha menthető. Ha egyszer sem válaszol, akkor tudomásul veszem és békén hagyom.

Ha olyanokról van szó, akikkel anyira nem vagyok közel akkor 1x nagyon max 2x hátha, de aztán hagyom a francba.

2021. szept. 4. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!