Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehet könnyen "átvészel...

Hogyan lehet könnyen "átvészelni" a barátnő témát beszélgetéseknél?

Figyelt kérdés
Nos mivel még nincs tapasztalatom ezen a téren, ezért nem szeretem ha feljön akárhol (munkahely, haverok, család stb.). Hogy lehet ezt a témát könnyen lepasszolni, úgy hogy ne kérdezősködjenek? Bunkó nem akarok lenni.

2022. szept. 13. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
"Nem szeretnék a magánéletemről beszélni". "Váltsunk témát".
2022. szept. 13. 22:39
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
"Most nincs senkim". Aztán témát váltasz, senkit nem érdekel amúgy. Csak te hiszed, hogy jelentősége van.
2022. szept. 13. 22:40
 3/11 anonim válasza:
73%
Próbáld meg elterelni a témát, vagy egyszerűen csak vágd rá, hogy még nem találtad meg az igazit, (aki nokedlit is perfektül szaggat)
2022. szept. 13. 23:13
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
"most nincs" "nincs időm rá" "jelenleg nem fér bele az életembe"
2022. szept. 13. 23:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb ha megmondod, hogy "most egyelőre nincs". Hiába korrekt válasz a "nem szeretnék erről beszélni", magyarok között ez a válasz kb. elfogadhatatlan kategória és rá fognak harapni.
2022. szept. 14. 00:04
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

Mondd ezt:

-Végre nem kell titkolóznom többé!

-Bu.zi vagyok!

-Végre kimondtam!

😀😀😀

2022. szept. 14. 00:10
 7/11 anonim ***** válasza:
19%

Nem tudom, mit kell ezen össze-vissza szorongani. Nem vagy különleges attól, hogy szingli vagy, nem fog senki hülyének nézni, ha megmondod, mint egy normális ember, hogy nincs párod és nincs a láthatáron senki, de most elvagy az életeddel enélkül is.

Évekig voltam szingli, meg sem fordult, hogy így interpretáljam ezt a témát, amíg itt gykn nem láttam, hogy emberek bujkálnak miatta a rokonaik és a kollégák elől.

2022. szept. 14. 02:48
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

7: Örülj neki hogy nem tudod. Engem egyszer volt munkahelyemen egyik kollégám kvázi lepedofilozott miután a kérdésére közöltem hogy szingli vagyok, "a na de alakul valami lánnyal? vagy inkább fiúval?" kérdés után meg lekoccoltam. Mert akkor biztos a gyerekekre bukom... Nem bameg, anyádra. Azt hittem agyvérzést kapok.

De más szingliktől, vagy meleg ismerősöktől is hallom akiknek volt kapcsolatok de nem coming outoltak a család, vagy nem az egész család előtt, hogy egy-egy családi esemény rémálom tud lenni mert ezzel faggatják őket. És nem hagyják annyiban csak mert megmondják hogy nincs párja, és nincs a láthatáron senki. Nyilván ha ilyen egyszerű lenne, akkor senki sem panaszkodna erre. Attól mert te nem tapasztaltál valamit még létezhet.

2022. szept. 14. 03:31
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Minek dolgoztok lepra emberekkel? Minek adtok a véleményükre?

Amúgy 90%, hogy az egész csak a ti fejetekben létezik. Titeket zavar, nem őket, ezért képzelegtek ilyen nyomorult dolgokat össze. Nem körülöttetek forog a világ és akörül, hogy szinglik vagytok. Egy mondatnál tovább mindenki leszarja. Aki nem, az mentális beteg.

2022. szept. 14. 07:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálunk (gyári munka) a szex téma mindennapos. Kb. elvárás, kierőszakolják belőled, hogy beszélj róla.

Ez mostanság történt:

Egy átlagos, nem túl ronda csaj megkérdez egy átlagos, nem túl ronda de vékony, egyedülálló fiút, mert nem kezdeményez:

- Búz.a vagy?

Nem. Miért kérdezed?

- ... nem mond semmit

Ezután elhívott munka végeztével, hogy kísérjem el, telefonszám csere stb ..

Észrevette magán azóta, hogy nem nagyon érdekel azon a téren.

És elkezdett gyerekesen viselkedni, és elhord fűnek fának. Pedig nem csináltam ellene semmit, sőt segítettem neki a betanulásnál, motiváltam.

Ezután egy másik fiú munkatárs burkoltan arra kért (komolyan, nem viccből), hogy sz*pjam le.

Mert ha nem kezdeményeztem egy ilyen csajnál, akkor biztos meleg vagyok.

Munkahely, ahová dolgozni járnak be az emberek. Ha valaki annyira szexelni akar, az szexeljen, egészségére. Csak az ő (kettejük) dolga, senki másra nem tartozik.

Nem értem, hogy mi folyik. Miért??

2022. szept. 25. 20:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!