Hogyan lehet könnyen "átvészelni" a barátnő témát beszélgetéseknél?
Mondd ezt:
-Végre nem kell titkolóznom többé!
-Bu.zi vagyok!
-Végre kimondtam!
😀😀😀
Nem tudom, mit kell ezen össze-vissza szorongani. Nem vagy különleges attól, hogy szingli vagy, nem fog senki hülyének nézni, ha megmondod, mint egy normális ember, hogy nincs párod és nincs a láthatáron senki, de most elvagy az életeddel enélkül is.
Évekig voltam szingli, meg sem fordult, hogy így interpretáljam ezt a témát, amíg itt gykn nem láttam, hogy emberek bujkálnak miatta a rokonaik és a kollégák elől.
7: Örülj neki hogy nem tudod. Engem egyszer volt munkahelyemen egyik kollégám kvázi lepedofilozott miután a kérdésére közöltem hogy szingli vagyok, "a na de alakul valami lánnyal? vagy inkább fiúval?" kérdés után meg lekoccoltam. Mert akkor biztos a gyerekekre bukom... Nem bameg, anyádra. Azt hittem agyvérzést kapok.
De más szingliktől, vagy meleg ismerősöktől is hallom akiknek volt kapcsolatok de nem coming outoltak a család, vagy nem az egész család előtt, hogy egy-egy családi esemény rémálom tud lenni mert ezzel faggatják őket. És nem hagyják annyiban csak mert megmondják hogy nincs párja, és nincs a láthatáron senki. Nyilván ha ilyen egyszerű lenne, akkor senki sem panaszkodna erre. Attól mert te nem tapasztaltál valamit még létezhet.
Minek dolgoztok lepra emberekkel? Minek adtok a véleményükre?
Amúgy 90%, hogy az egész csak a ti fejetekben létezik. Titeket zavar, nem őket, ezért képzelegtek ilyen nyomorult dolgokat össze. Nem körülöttetek forog a világ és akörül, hogy szinglik vagytok. Egy mondatnál tovább mindenki leszarja. Aki nem, az mentális beteg.
Nálunk (gyári munka) a szex téma mindennapos. Kb. elvárás, kierőszakolják belőled, hogy beszélj róla.
Ez mostanság történt:
Egy átlagos, nem túl ronda csaj megkérdez egy átlagos, nem túl ronda de vékony, egyedülálló fiút, mert nem kezdeményez:
- Búz.a vagy?
Nem. Miért kérdezed?
- ... nem mond semmit
Ezután elhívott munka végeztével, hogy kísérjem el, telefonszám csere stb ..
Észrevette magán azóta, hogy nem nagyon érdekel azon a téren.
És elkezdett gyerekesen viselkedni, és elhord fűnek fának. Pedig nem csináltam ellene semmit, sőt segítettem neki a betanulásnál, motiváltam.
Ezután egy másik fiú munkatárs burkoltan arra kért (komolyan, nem viccből), hogy sz*pjam le.
Mert ha nem kezdeményeztem egy ilyen csajnál, akkor biztos meleg vagyok.
Munkahely, ahová dolgozni járnak be az emberek. Ha valaki annyira szexelni akar, az szexeljen, egészségére. Csak az ő (kettejük) dolga, senki másra nem tartozik.
Nem értem, hogy mi folyik. Miért??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!