Az idősek miért olyankor utaznak a buszon, amikor a diákok is?
Én nem egyes korosztályokat utálok, hanem a hülyéket.
Minden korosztályban akad...
Legyen az tini, nyugdíjas vagy középkorú.
Általánosítani nem kéne, bár a válaszok alapján
sokan megtették. Lehet magukat tökéletesnek hiszik.
Nem biztos, hogy úgy van.
Mert dilinyós az összes! Azonnal be kellene szüntetni számukra az ingyen utazgatást, rögtön megszűnne a tili-tolis bambáskodás. Én nagyon utálom őket, igen utálom őket mert büdös izzadtságszagúak, állandóan totyognak, olyan bambák hogy az nem igaz!
A múltkor is majdnem lekéstem miattuk az egyik járatot, mert két idős asszony beállt a busz ajtaja elé. A busznak már majdnem indulnia kellett, erre mondom nem tolakszok. Erre megkérdezem, hogy erre a buszra akarnak felszállni? Ja nem nem, mi csak itt megálltunk! Dilinyósok, majdnem lekéstem miattuk, mi a fenének kell az ajtó elé állni, ha nem akar rá felszállni! A járdán is nem lehet őket kikerülni, mert 10-ből kilencszer az van, hogy mire végre meg tudnám előzni szembejön velem egy bicajos, természetesen azok is a járdán fülessel a fülében!
Undorító egy közlekedési morál van ma, beállnak az ember nyakába, tolaksznanak. Én már eljutottam arra a pontra, hogy nem merek kimenni a városba mert tudom hogy fel fogom magam húzni, ha gyalog elindulok. A boltban is, mi a fenének tolakszik rám,,, még fel se rakom az árut, de már rakná felfele a fogyatékosa a szallagra! A másik a kerékpár, két nem méterig nem látnak el, de azért felülnek arra a nagy kerekű nyugger biciklire!
26-ra.
Én nem vagyok rasszista, én mindenkit utálok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!