Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az idősek miért olyankor...

Az idősek miért olyankor utaznak a buszon, amikor a diákok is?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért kell nekik is ugyanazokkal a reggeli buszokkal menniük, mint amivel a diákoknak. A diákok kénytelenek azzal menni, míg az idősek választhatnának későbbi vagy korábbi buszt is.

2022. szept. 10. 09:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
29%
Nem valószínű. Vettem egy kocsit azóta úgy hogy....
2022. szept. 10. 21:13
 22/27 anonim ***** válasza:
37%
Mindig fogsz találni valakit akit utáni lehet és gyűlölködni ellene.
2022. szept. 10. 21:33
 23/27 anonim ***** válasza:
95%
Én 28 vagyok de a hülye diákoktól vagyok ki, a 7.10es vonaton hogy őket kell nézni, hallgatni munkába menet...Kriminálisak
2022. szept. 11. 15:14
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem egyes korosztályokat utálok, hanem a hülyéket.

Minden korosztályban akad...

Legyen az tini, nyugdíjas vagy középkorú.

Általánosítani nem kéne, bár a válaszok alapján

sokan megtették. Lehet magukat tökéletesnek hiszik.

Nem biztos, hogy úgy van.

2022. szept. 11. 16:36
 25/27 anonim ***** válasza:
3%

Mert dilinyós az összes! Azonnal be kellene szüntetni számukra az ingyen utazgatást, rögtön megszűnne a tili-tolis bambáskodás. Én nagyon utálom őket, igen utálom őket mert büdös izzadtságszagúak, állandóan totyognak, olyan bambák hogy az nem igaz!

A múltkor is majdnem lekéstem miattuk az egyik járatot, mert két idős asszony beállt a busz ajtaja elé. A busznak már majdnem indulnia kellett, erre mondom nem tolakszok. Erre megkérdezem, hogy erre a buszra akarnak felszállni? Ja nem nem, mi csak itt megálltunk! Dilinyósok, majdnem lekéstem miattuk, mi a fenének kell az ajtó elé állni, ha nem akar rá felszállni! A járdán is nem lehet őket kikerülni, mert 10-ből kilencszer az van, hogy mire végre meg tudnám előzni szembejön velem egy bicajos, természetesen azok is a járdán fülessel a fülében!

Undorító egy közlekedési morál van ma, beállnak az ember nyakába, tolaksznanak. Én már eljutottam arra a pontra, hogy nem merek kimenni a városba mert tudom hogy fel fogom magam húzni, ha gyalog elindulok. A boltban is, mi a fenének tolakszik rám,,, még fel se rakom az árut, de már rakná felfele a fogyatékosa a szallagra! A másik a kerékpár, két nem méterig nem látnak el, de azért felülnek arra a nagy kerekű nyugger biciklire!

2022. szept. 15. 13:58
 26/27 anonim ***** válasza:
20%
Hiába pontoztok le, nem fogok smúzolni senkinek azért hogy megtagadjam a véleményem! Nem véletlenül alakult ki nálam, hanem a rossz tapasztalatok összességéből. Ugyanúgy rühellem a kerékpárosokat is, rollereseket is, a fogyatékos princesske kisasszonyokat, akik zombi módra nyomkodják a telefonjukat sétálás közben, ahelyett hogy az utat figyelnék! Igen az időseket is, akiktől nem tud az ember normálisan közlekedni mert totyognak! Büdösek és szemtelenek, a boltban a sorban tolakodnak, amit meg néha eljátszanak az aprókkal a kasszánál az idegőrlő!
2022. szept. 15. 14:33
 27/27 anonim ***** válasza:
31%

26-ra.

Én nem vagyok rasszista, én mindenkit utálok... :)

2022. szept. 15. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!