Az idősek miért olyankor utaznak a buszon, amikor a diákok is?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért kell nekik is ugyanazokkal a reggeli buszokkal menniük, mint amivel a diákoknak. A diákok kénytelenek azzal menni, míg az idősek választhatnának későbbi vagy korábbi buszt is.2022. szept. 10. 09:38
11/27 anonim válasza:
Én meg azt utálom,mikor délután megyek melózni,és a mamák pont akkor mennek haza busszal a boltból a banyatankjukkal,meg sok szatyorral.
12/27 anonim válasza:
Mert pont nem érdekli őket, hogy te mikor mész iskolába. Felkel, felöltözik, és ha kedve-ereje van, elindul a dolgára. És utolsó gondolata az, hogy becsengettek-e vagy sem.
13/27 anonim válasza:
#11 Ne aggódj ők meg azon méltatlankodnak, hogy egy fiatal, az élete teljében lévő ember minek foglalja a helyet a buszon, miközben vezetnie illene.
14/27 anonim válasza:
Nekem az idősekkel nincs bajom a buszokon.
Én azt nem értem, hogy a cigányoknak miért kell akkor menniük amikor mi mennénk a dolgunkra? Náluk undorítóbb, mocskosabb fajta nincsen.
Múlt héten is felszállt 2 cigány nő egy szatyorral a kezébe amiben üdítő volt, majd a szatyorból kiesett az üdítő és szétfröccsent. Erre a buszsofőr odaszólt nekik, hogy "Fel is fogjátok takarítani remélem".
Mire a cigány: "Jó, persze, majd fel is nyalom neked bazdmeg, hogy fognád be azt a mocskos pofádat!"
15/27 anonim válasza:
Az onokákhoz mennek, vagy a dokikat vegzálni, esetleg baráti köreikhez, de inkább az a gyakori, hogy a régi megszokott h*eségeiket követik 800 éve, és nem képesek semmin sem változtatni.
16/27 anonim válasza:
Engem az zavar hogy rendkívül erőszakosak, lazán neked mennek majd még visszanéznek szúrósan mert te voltál nekik útban
17/27 anonim válasza:
#16 ez nemcsak a nyuggerekre igaz minden korosztályból van ilyen bunkó.
18/27 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy nekik miért jó a buszon lévő tömegnyomor. Nemcsak a Covid miatt, hanem egyébként is. Amikor én nyugdíjas leszek, tuti, hogy nem akarok majd a diákokkal, tömegnyomorban utazni. Majd választom a 8 óra utáni járatokat.
2022. szept. 10. 17:25
19/27 anonim válasza:
Kib**szásból csak azért is. Mikor busszal jártam suliba aztán dolgozni soha a büdös életbe nem adtam át a helyem egynek se. Ha csavarogni bír akkor állni is bírjon a buszon. A mostani bérlet áron meg 8 óra álló munka után ezer százalék hogy nem állok fel. Aláírom oké van amikor orvoshoz kell menni stb de aki a piacra megy vagy az unokához a városba még is mi a fenének kell a reggel 6 órási busszal jönni.
20/27 anonim válasza:
#19-es pár évtized múlva könnyebben megérted majd, hogy miért vagy olyan mint most ők. A sok indulat ami most benned van csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!