Mit lehetne csinálni, ha a szobatársam drogozik?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem be a kollégiumba, nem így képzeltem el ezt a korszakot az életemben, az ottani szobatárstól nincs nagyon nyugalmam. Kábítószerfüggő, mellette agresszív. WC-ben nincs füstlejző, állandóan fűszag van, ami zavar. Éjjelente sokszor meg nem tudok aludni, mert kólázik, vagy speedezik, nem tudom, de állandóan ki-be járkál a szobában, közben fülesen hallgatja a zenét, de még úgy is hangos. Mikor szóltam neki, akkor agresszívan lépett fel, hogy én ő neki ne merjek szólni, ha nem tetszik valami menjek máshova. Szólni ezért nem akarok senkinek, mert félek bajom lenne belőle, nem éppen békés emberekkel szoktam együtt látni. Átkéretni magam másik szobába ha jól tudom jelenleg nem lehet, és nem nagyon akarok várni. Mit tudok tenni?2022. szept. 9. 12:32
1/5 anonim válasza:
"Átkéretni magam másik szobába ha jól tudom jelenleg nem lehet"
. Ha jól tudod. Lehet, nem jól tudod.
Lehet, hogy egy tökösebb ember kerülne a helyedre, aki rendbe tenné.
2/5 anonim válasza:
Pedig sajnos muszáj leszel beleállni a konfliktusba. Esetleg gyúrós barátaid nincsenek?
3/5 anonim válasza:
De a megoldás mindenképpen az átkérés. Ja, és kezd el bizonyítékokat gyűjteni, ha nem is ezzel akarod megoldani akkor is.
4/5 anonim válasza:
Átkérést kérsz. A függő drogosokat nálunk azonnal kicsapták.
5/5 anonim válasza:
Azért kérhetnél pár szálat tőle.
Ki kell használni a lehetőségeket, ki tudja mikor fogsz olyannal találkozni, aki tud adni egy kis füvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!