Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » “Lassan a nem heteróknak több...

“Lassan a nem heteróknak több joguk van, mint a heteróknak, a heterók lesznek üldözve mindjárt.”…. Ti erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Olyasmiket mondanak még, hogy a biszexek instabilak…, tényleg ennyi a homofób ember?

19LL

2022. szept. 3. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Tényleg ennyi a homofób, sajnos a jogok viszont még mindig bőven kevesebb, mint a heteroknak, nem tudom mire fel vannak bef.sva...
2022. szept. 3. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem értek vele egyet.
2022. szept. 3. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:
35%

Vannak valódi homofóbok, ami egy szűk, sokszor tanulatlan réteg. Ha annyian lennének, az utcára se tudnál kimozdulni, mert agyonvernének minden esetben.

Amivel szeretik összekeverni és ezzel hiteltelenséget kelteni, az a melegeket felhasználó politikai oldal és propaganda nyomulása elleni utálat. Mikor pl. a Starbucks kiáll a melegjogokért, azt azért teszi hogy a marketingjének köszönhetően több meleg, xy identitású rétegben erősítse a brandjét, azaz a marketingjével plusz vásárlókat, fogyasztókat szerezzen. A különböző multik erős politikai szerepet is vállalnak, így egyáltalán nem csak a bevétel növeléséről van szó.

Mivel az újabb és újabb generációk a fogyasztás tengerében születnek, szellemileg elveszve nőnek fel és a cégek válnak az identitásukká, feladják a személyiségüket, az értékeiket, a szabadságukat, a gondolataikat. Tökéletes droidok, megosztásra és mozgosításra vannak használva mindkét oldalon.

2022. szept. 3. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Ne foglalkozz vele.

Vállald magad büszkén, találj párra és legyetek együtt boldogok!

2022. szept. 3. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg ennyi. Sokan azt hiszik hogy a homofóbiáról beszélni egyet jelent a heterok elleni tamadással.

Ha meg ugye a melegek nyíltan szidhatják a heterokat, akkor a heterok miért nem szidhatják a melegeket????? Elnyomás!

Na meg persze manapság már minden netflixes filmben is van meleg, ami egy elfogadhatatlan, erőszakos propaganda!

Akinek nincs elég baja az életben, az ebbe a "heterofóbiába" kapaszkodik, hogy végre ő is hányattatott sorsú áldozatnak érezhesse magát.

2022. szept. 3. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Igen sajnos sok ilyen sötét ember van, aki mások szexualitásán van kiakadva. És ezt az ostoba homofób réteget előszeretettel használja ki a kormány: könnyű dolguk is van, szerencsétlen IQ light homfób banda élvezettel csámcsog minden nem létező gumicsonton, azt meg amivel törődni kéne, nem látják a szemüktől.
2022. szept. 3. 22:04
 7/10 anonim válasza:
0%
Kvára leszarom. Sose volt párom, a nők mindig lepattintottak, megaláztak. Majdnem 30 vagyok egy kiéget flegma gczi. Az állam is és a nők is elvették az álmaimat. Remélem sok ember becsődöl moastnaság, a gazdasági krízisben. Nekem már akkor nagyon jó ha más is úgy szenved ahogy én. Rühellem ezt az országot. Beteg társadalom.
2022. szept. 5. 15:35
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
7es, sajnos a te lelked ami beteg. Persze, elhiszem, hogy volt rossz tapasztalatod, de ideje felnőni és túl tenni magad az ilyen sérelmeken...ha nem leszel flegma, találnál magadnak párt még bőven, csak próbálj értelmesen viselkedni, nem csak a bunkó nők vannak. Ha a tapasztalatok alapján állnék hozzá én is egyedül halnék meg keserűen, pedig engem rosszabb dolog ért, mint az elutasítás ...
2022. szept. 5. 15:45
 9/10 anonim ***** válasza:
14%
Hulyeseg.. a legtobb ember leszrja masok beallitottsagat, de az mar idegesito h mindenhonnan ez folyik mikor senki se kivancsi ra. A felvonulasok meg hasonlok is csak fokozzak ezt. Igazabol maguknak harcoljak ki az ellenszenvet
2022. szept. 6. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:
11%
Ez nem homofóbia, hanem tény. Lassan a heteróknak kell meghúzniuk magukat, ami mégsem normális, hiszen csak ők vannak többen.
2022. szept. 6. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!