Egy hirtelen haragú ember sokáig szokott haragudni?
Figyelt kérdés
Vagy nem haragtartó? Álltalában.2022. aug. 29. 21:11
11/15 anonim válasza:
Szerintem aki hirtelen haragú hamarabb bekül.
Én hirtelen haragú vagyok de hamar békülnék.
Sajnos családon belül van aki pedig őrzi őrzi a sérelmet és nem enged hetekig akár.
Egyik se jó, de a bekulés hamár vita volt a legjobb!
12/15 anonim válasza:
".. van aki pedig őrzi őrzi a sérelmet és nem enged hetekig akár."
Szerintem aki egyszer gyökér volt veled szemben, az megteszi másodjára is. Berögzül az elméjébe, hogy úgyis megteheti, mert megbocsátasz a végtelenségig.
13/15 anonim válasza:
A nővérem is olyan, hogy azonnal kiakad valamin és mint egy idegbeteg mond mindent. Aztán egy perc múlva mintha mi sem történt volna. A baj csak az, hogy én utána minimum egy hétig rosszul érzem magam miattam és évekkel később is tud fájni, ha eszembe jut.
14/15 anonim válasza:
12 es
Van a hirtelen harag amivel nem gyalázod szét a másik embert. Az csak harag düh, ami bocsánatos lehet.
És van amiről te írsz, az más. Az a másik földbetiprása. Az már nem a hirtelen harag kategória nálam hanem a pszichoterror. Akár hirtelen akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!