Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megváltozhatna így az életem?A...

Megváltozhatna így az életem?Az emberek verbális támadás helyett inkább félnének ?

Figyelt kérdés
Mindig olyan szituációkba kerülök ahhol az emberek pofátlanul vagy finoman de kiosztogatnak,gyűlőlködnek,ellenszenvesek minden ok nélkül(nem tetszik a pofám) rosszabb esetben megaláznak.Én áldozat típus vagyok és soha nem sikerül visszavágnom a szókincsem is gyenge.Ha viszont külföldi nyelven mondanék véleményt ami szerintem egy isteni sugallat lehet mert szerintem Isten se tűri már hogy engem ok nélkül még az utcán is bántanak megzavarodna mindenki és én jöhetnék ki győztesen az atrocitásból.Ha így fogok élni hogy bevetek még egy nyelvet hol nem érdemes ezt kipróbálni?
2022. aug. 28. 00:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#9: Nem, nem értjük. Semmi köze hozzá, csak olaj a tűzre, hogy még a mentális fölényedet is próbálod kidomborítani
2022. aug. 28. 16:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Igazad van ,így van.A latin ördögűzést választom. ;) nem szeretek tanulni ,nem írnál nekem ide valamit ?
2022. aug. 28. 22:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat igazad van teljesen.
2022. aug. 28. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!