Megváltozhatna így az életem?Az emberek verbális támadás helyett inkább félnének ?
Hogyne, legalább az eddigi negatív képhez hozzáadhatod a nagyképű, fellengzős, kivagyiságot is, mert magyar-magyar kommunikációban majd idegen nyelven akarsz igazságot tenni. Mellé még, aki ezen a szinten van, az kb. meg sem érti majd.
Azt már nem is értem, hogy mi köze istennek az idegen nyelvekhez
Szerintem a "fogd be a pofád köcsög"- ből jobban értenének.
De ott a google fordító. Bármilyen ocsmány káromkodást akármilyen nyelven betanulhatsz, aztán lássuk a hatást.
Nekem nagymamám tudott tótul, az amolyan "tájszólásos", kissé halandzsa szlovák volt. De egy idő után tökéletesen megértettem, milyen áldásokat mod,mikor felbosszantom :D
Kedvenceim az "ocó kokot" (apád f.sza) és a "pojebavtya pesz"(b+ a kutyát) volt. De jól hangzik a "sztará opica" (vén majom) is.
Ezeket gyanítom, már nem sokan értenék.
De mikor nekem mondták ezeket, csak olaj volt a tűzre, mert visítva röhögtem és annál jobban bosszatottam, hogy mondjon még ilyen vicces káromkodásokat.
Milyen nyelven tudsz egyáltalán?
Esetleg tanulj be valami latin ördögűző szöveget :D
Na, azt megnézném milyen képet vágna akinek elkezded mondani. Biztos lefagyna pár percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!