Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van valami ötletetek ezzel...

Van valami ötletetek ezzel kapcsolatban? Esetleg tudnátok írni helyeket?

Figyelt kérdés

Hova lenne érdemes elmenni Csepel szigeten belül, vagy Pesten? Barátaim már nincsenek jóformán, szóval az off hogy másokra várjak. Lány vagyok és egyedül mennék, de nem tudom mi az a hely ahol jól is érezném magam. Azaz tudom mi lenne jó, de még nem tartok ott hogy elmenjek olyasmire mert ahhoz kellene elsősorban kocsi is.

Legutóbb egy kisebb oldschool jellegű, underground hip-hop koncertre szerettem volna bejutni, de sajnos mostanában nem lesz koncertjük. És örültem volna, ha még a nyár folyamán akad egy-egy ilyen rendezvény, de semmit nem találtam. Ezen felül az se baj ha bulihelyet írtok, vagy szabadtéri rendezvényt, bár amiket én láttam facen azok engem nem igazán fogtak meg. Olyasmi lenne jó ahová ha kell is jegy, nem kell 5000+ forintot fizetni azért hogy bejussak. Illetve az sem utolsó szempont, ha nem egy tipikus sznob helyről van szó, hanem olyanról ahol valami csoda folytán barátokat is lehet szerezni.

Lehet irreálisan hangzik, de tényleg kimaradtam rengeteg dologból és már mindenki szétszéledt akikkel anno összetartottunk. Már régóta unok 4 fal közt lenni és előtte még barátokkal is kevés lehetőség volt elmenni erre arra.

Szeptembertől pedig a munka és suli miatt már még kevesebb lehetőségem lesz arra, hogy kicsit is éljek vagy kimozduljak, pláne hogy most egy elég szar időszakon megyek keresztül.

2022. aug. 11. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:

a bandádnak nincs rajongói oldala valahol? Ott be lehetne tán csatlakozni valami társaságba, s akkor velük.

A régi barátokra nem lehet ráírni, lehet, hogy van, aki örülne, ha ráírnál?! Én most kerestem meg egy régi kedves ismerősömet, akivel 1994-ben találkoztunk utoljára.

2022. aug. 11. 15:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy csomó fesztivál van Magyarországon, de arról ne is álmodozz szerintem, hogy 5000 alatt szerzel bármelyikre is belépőt.

Ott volt pl.: Fishing on Orfű, Campus, Művészetek Völgye Kapolcson, stb.

De ez egyértelmű, hogyha valamit csinálni akarsz, abba pénzt is kell ölni, sajnos :/.

Ezekre mehettél volna vonattal, ha messze laksz, ott van a busz is, egyszóval: tömegközlekedés. Csomó ember használja, aki nem tud vezetni, nincs kocsija, stb.

2022. aug. 11. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!