Ha messengeren valakit kéretlenbe állítok tud nekem írni és ha igen én látni fogom mit ír nekem és én tudok neki válaszolni?
És ha megnézem akkor se láttam hogy írt vagy az engedélykérések résznél sem látom? Ha nem hogy vonjam vissza?
És az egész tartalom elveszik ha ír mivel még nem veszett el csak a képek.
Az engedélykéréseknél lesz. Ha ott sem látod, nem írt neked. Külön értesítést nem kapsz.
Válaszolni tudsz rá, akkor automatikusan kiketül az engedélykérésekből, és onnantol kapsz újra értesítést.
De amiket eddig írtunk nem törlődik ugye és a képek?
Amúgy nagyon köszönöm a választ:)
És mit jelent ha rányomok a törlés gombra?Mit töröl?
És akkor én látom hogy fent van vagy sem?
Mi történik, amikor letiltom valakinek az üzeneteit a Facebook ...
hu-hu.facebook.com › help
Translate this page
Amikor letiltod valakinek az üzeneteit a Facebookon, attól kezdve nem tud kapcsolatba lépni veled (például üzenetet küldeni, felhívni) a Messengerben. ... Látni az üzeneteidet, ha jelen vagytok ugyanabban a csoportos beszélgetésben. Ha te és az ... Hasznosnak találtad ezt az információt? Igen. Nem. Kapcsolódó cikkek.
Missing: kéretlenbe állítok fogom válaszolni?
Tech: 7 tipp: ezekről tudjon, ha Facebook Messengert használ ...
hvg.hu › tudomany › 20150427_fac...
Translate this page
Apr 27, 2015 — A Facebook Messenger minden egyes újításával bizonyítja, hogy ... igen jól jöhet néhány apró, sokaknak fel sem tűnő tipp az alkalmazás használatához. ... Ha valaki egyébként el szeretné kerülni, hogy ismerősei lássák, hogy ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!