3/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek.
2022. aug. 11. 12:17
4/16 anonim válasza:
Attól függ, honnan nézzük. Így utólag visszagondolva nekem a tanulás kevésbé volt nyűg, mint dolgozni járni, továbbá több volt a szabadidő, a kikapcsolódás stb. A munka viszont függetlenít, egzisztenciát ad, amiről már így felnőttként nem mondanék le. Szóval mindegy igazából, akkor annak volt ott az ideje, most meg ennek van itt az ideje.
5/16 anonim válasza:
Ha gondtalan élet akkor suli.
Ha pénz akkor munka.
Ha gazdag szülők gyereke vagy akkor mindegy.
6/16 anonim válasza:
Szerintem a munka jobb abból, hogy hazaérsz, és vége. Tudsz a dolgaiddal foglalkozni, nem kell még tanulnod másnapra meg vizsgákra.
7/16 anonim válasza:
Szerintem a munka jobb. Bár még csak két hónapja dolgozom, sokkal jobban élvezem, mint a középsulit vagy az egyetemet.
8/16 anonim válasza:
Nehéz erre jó választ adni.
Ha jó körülmények között élsz otthon, jó iskola, jó közösségbe jársz, akkor talán az iskola.
Ez a függvénye, hogy hogyan jutsz tovább az életben.
Ha ezt elcseszed te, vagy a körülmények nem jók, akkor általában végzettség vagy valami rossz szakmánál kötsz ki, egy életre megutálsz mindent.
Ha jól jönnek ki a dolgok suliban, jó szakmát választasz, ami érdekel is!!, úgy dolgozni lesz jobb.
Jolly joker, ha gazdag családba születtél
10/16 anonim válasza:
Én utálom a munkám de az iskolánál még mindig jobb. Legalább önálló vagyok. Plusz iskolában nem szólhattál be egy tanárnak, mert nem enged át, munka kapcsán kimondhatom a kéretlen véleményem, úgyse rúgnak ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!