Akik Angliában éltek, van társasági életetek?
10 éve élek itt és még egy angol sem invitált meg a hazába vagy egy sörre.
Nektek van társasági életetek?
Van, nagyon jó barátokra és egy fantasztikus párra leltem Angliában. Nagyon könnyen beilleszkedtem, a második munkanapon már csatlakoztam pár kollégához mozizni. :D Munka közben beszélgettünk és kérdezték, nincs-e kedvem beülni velük egy filmre.
Nagyon jó élmény volt az Angliában töltött időm.
Ha 10 év alatt nem sikerült barátokra lelned, akkor a probléma veled lesz.
4
Tény, hogy introvertált vagyok de otthon mindig is voltak barátaim és szerették a humorom.
Te hányszor hívtál ez közölük bárkit magadhoz vagy sörözni (vagy bárhova)?
Az fel se merült benned, hogy Angliában máshogy viselkedsz Magyarországon, illetve hogy más emberek (nemzetiségtől függetlenül) mást tartanak szimpatikusnak?
(#3)
6
Ezt hogy érted?
Mit tartanak az angolok szimpatikusabbnak?
Csak ne kezd te is hogy az angolok übermenschek és mennyivel a magyarok fölött állnak mert akkor nevetni fogok.
Pont ez az: nem nemzetekben, hanem személyekben kéne gondolkozni. A körülötted lévő embereknek nem vagy szimpatikus, ezért nem hívnak sehova. Semmi köze ennek ahhoz, hogy angolok vagy hogy bármilyen más nemzetiségűek.
Nevethetsz, de általánosságban nekem sokkal jobb tapasztalataim voltak az angolokkal, mint a magyarokkal.
(#3 & #6)
9
Te mindig lesben állsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!